Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΒΟΛΕΪ!

Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΒΟΛΕΪ!
Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019 - 23:30

Το 29ο πρωτάθλημα της ιστορίας του πανηγύρισε το βράδυ της Πέμπτης (9/5) ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι», με μια ακόμα «σκούπα» επί του ΠΑΟΚ, σήκωσαν την κούπα της Volleyleague για δεύτερη σερί χρονιά, δίνοντας τις δικές τους... απαντήσεις με τον πιο πειστικό τρόπο.

Ο Θρύλος απέδειξε για άλλη μια φορά, ότι είναι ο Αυτοκράτορας του ελληνικού βόλεϊ. Οι πρωταθλητές τα τελευταία δύο χρόνια μετρούν ένα σερί 10-0 στο πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΟΚ! Ενώ έχουν μόλις δύο ήττες και αυτές είναι στους ημιτελικούς του Κυπέλλου.

Παράλληλα, όπως πέρσι, έτσι και φέτος, ο Θρύλος πήρε την σειρά των τελικών με 3-0 σετ, κερδίζοντας τόσο στην κανονική διάρκεια όσο και στα πλέι οφ μέσα στη Θεσσαλονίκη. Δίνοντας έτσι, την καλύτερη δυνατή... απάντηση! Ειδικά τη φετινή χρονιά, μετά τον ημιτελικό του Κυπέλλου στην Ιεράπετρα, οι παίκτες του Ολυμπιακού άκουσαν πάρα πολλά. Εκείνοι, όμως, έκλεισαν στόματα μέσα στο τάραφλεξ!

Μάλιστα, από το 1998, οπότε και καθιερώθηκε το νέο σύστημα καταγραφής πόντων, σε 66 αγώνες πρωταθλήματος ο Θρύλος της Ελλάδας προηγείται στις νίκες επί του ΠΑΟΚ με 51-15. Για να μην... βάλουμε κάτω και τα πρωταθλήματα, όπου η διαφορά είναι χαοτική! Με τον Ολυμπιακό να παίρνει το 29ο της ιστορίας του, ενώ ο ΠΑΟΚ να έχει μόλις… 3! 26 πρωταθλήματα διαφορά. Κάτι που τα... λέει όλα!

Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός τη φετινή χρονιά έκανε και ένα μοναδικό και ουσιαστικά απλησίαστο ρεκόρ για τα δεδομένα της Volleyleague. Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν το εντυπωσιακό σερί συνεχόμενων νικών στο πρωτάθλημα στο 44-0 και έτσι, έγραψαν και εκεί ιστορία!

Με την τεράστια προσφορά του ηγέτη Βαγγέλη Μαρινάκη, την σπουδαία διοικητική καθοδήγηση του Μιχάλη Κουντούρη, των ΓΑΥΡΩΝ με την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου, ο Ολυμπιακός δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, ποιος είναι ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος στον κόσμο.

Πραγματικά, ποιος να συγκριθεί με τον Ολυμπιακό...

Διαβάστε επίσης