Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γιορτή (και) με «ερυθρόλευκα» αστέρια!

Γιορτή (και) με «ερυθρόλευκα» αστέρια!
Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 - 17:07

Η μεγάλη γιορτή των εθνικών μας ομάδων βόλεϊ γίνεται σήμερα, Δευτέρα (13/5) στις 18:00, στην εκδήλωση «All Stars Volley», στην Πετρούπολη.

Στο κλειστό «Νίκος Παξιμαδάς», οι εθνικές Ανδρών και Γυναικών, που θα λάβουν μέρος στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, για πρώτη φορά στην ιστορία κοντράρονται σε αγώνα με τα αντίστοιχα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα που «έλαμψαν» τις προηγούμενες δεκαετίες!

Στέλιος Καζάζης, Κουρνέτας, Μαρία Γκαραγκούνη, Ντράκοβιτς, Πολυζώη, Γκιούρδας, Φάκας, Πραγκαλούδη, Χατζηαντωνίου, Μήτση, Τριανταφυλλίδης, Νίκη Γκαραγκούνη, Τεντζέρης, Αγγελάκη, Τσακιρόπουλος, Κωστοπούλου, Γόντικας είναι ορισμένα από τα ονόματα του παρελθόντος που θα δώσουν το «παρών’ στην εκδήλωση και αναμένεται να κοντραριστούν σε έναν αγώνα γιορτή με τους «αστέρες» του… σήμερα.

Φράγκος, Χριστοδούλου, Κοκκινάκης, Στράντζαλη, Πελεκούδας, Λαμπρούση, Τζούριτς, Βασιλαντωνάκη υπόσχονται «πλούσιο» θέαμα σε όλους όσους θα βρεθούν στο γήπεδο. Ενώ παρούσα στην εκδήλωση θα είναι και η μεγάλη άτυχη της φετινής σεζόν, Κατερίνα Γιώτα.

Μάλιστα, θα πραγματοποιηθεί και αγώνας ανάμεσα στους παίκτες της εθνικής μας ομάδας Παλαιμάχων και τους παίκτες του Γυμναστικού συλλόγου.

Στην εκδήλωση θα παραβρίσκεται κλιμάκιο από το Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) - Χάρισε Ζωή, με σκοπό να ενημερώσουν το κοινό για την δράση τους…

Να σημειωθεί, ότι η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό!

Διαβάστε επίσης