Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτα ο προπονητής, μετά η ενίσχυση...

Πρώτα ο προπονητής, μετά η ενίσχυση...
Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 - 11:41

Μετά από ένα Σαββατοκύριακο με ησυχία, οι «ερυθρόλευκοι» πλέον μπαίνουν σε φάση οργάνωσης του σχεδιασμού για την επόμενη σεζόν. Με στόχο μια ομάδα που θα συνεχίσει να είναι στην κορυφή, αλλά και θα διεκδικήσει ξανά τη διάκριση στην Ευρώπη. Εξάλλου, την τελευταία διετία ο σύλλογος έχει συμμετοχή σε έναν ευρωπαϊκό τελικό και έναν ευρωπαϊκό ημιτελικό.

Από σήμερα θα κάτσουν κάτω οι άνθρωποι του πρωταθλητή και θα ξεκινήσουν τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Σε πρώτη φάση θα γίνουν οι συζητήσεις με τον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ. Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι απόλυτα πετυχημένη κι αυτό το μαρτυρά η πορεία του Ολυμπιακού αυτά τα δύο χρόνια.

Στόχος είναι να κλείσει αυτό το «κεφάλαιο» και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τους παίκτες. Με γνώμονα να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις ώστε η ομάδα να ενισχυθεί, να δυναμώσει και να είναι ακόμα καλύτερη την επόμενη σεζόν με στόχο τη διατήρηση των σκήπτρων ενός Ελλάδας και μια εξίσου πετυχημένη πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Διαβάστε επίσης

Γιορτή (και) με «ερυθρόλευκα» αστέρια!

Γιορτή (και) με «ερυθρόλευκα» αστέρια!

Η μεγάλη γιορτή των εθνικών μας ομάδων βόλεϊ γίνεται σήμερα, Δευτέρα (13/5) στις 18:00, στην εκδήλωση «All Stars Volley», στην Πετρούπολη. «Παλιοί» VS «Νέοι» για πρώτη φορά στην ιστορία!