Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον Ολυμπιακό η Ξανθοπούλου

Στον Ολυμπιακό η Ξανθοπούλου
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 - 14:33

Με τον ΑΟ Θήρας να έρχεται σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό ΣΦΠ και να μην κόβει, με αυτό τον τρόπο, τον δρόμο στην Παναγιώτα Ξανθοπούλου, προς τον Πειραιά και το «Μελίνα Μερκούρη», η μεταγραφή της 20χρονης πασαδόρου είναι, πλέον, γεγονός! Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την επίτευξη συμφωνίας με τη διοίκηση του σωματείου από τη Σαντορίνη, για τη μετακίνηση της νεαρής αθλήτριας, στον Ολυμπιακό, κάτι το οποίο αποτελούσε επιθυμία τόσο δική της, όσο φυσικά και του ΟΣΦΠ.

Η Ξανθοπούλου ήθελε διακαώς να έρθει στην Αθήνα, για να συνδυάσει τις σπουδές της, με την συνέχιση της καριέρας της στο βόλεϊ, παίζοντας για τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και οι άνθρωποι του ΑΟ Θήρας συνέβαλαν, ερχόμενοι σε συμφωνία με τον ΟΣΦΠ, ώστε αυτό να γίνει πράξη.

Η υπόθεση είχε, έτσι, αίσιο τέλος. Η Ξανθοπούλου θα φορέσει, τη νέα σεζόν, τα ερρυθρόλευκα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΣΦΠ και οι πρώτες δηλώσεις της νεαρής παίκτριας:

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει τη συμφωνία με τη διοίκηση του Α.Ο. Θήρας για τη μετακίνηση της Παναγιώτας Ξανθοπούλου, η οποία εντάσσεται στο δυναμικό του συλλόγου μας. Η νεαρή αθλήτρια είναι γεννημένη στις 21/10/99, έχει ύψος 1.80μ. και αγωνίζεται ως πασαδόρος.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Παναγιώτα Ξανθοπούλου ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής μου στον Ολυμπιακό. Η προσδοκία να αγωνιστώ στον κορυφαίο σύλλογο της Ελλάδας, ήταν μεγάλη και ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί εδώ και χρόνια στο ελληνικό βόλεϊ και με χαροποιεί το γεγονός ότι πλέον γίνομαι μέλος του. Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να ανταποκριθώ σε αυτή τη μεγάλη πρόκληση της καριέρας μου και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, που είναι η διατήρηση των σκήπτρων στην Ελλάδα και η διάκριση στην Ευρώπη».

Διαβάστε επίσης

«Πόντο-πόντο για την πρόκριση»

«Πόντο-πόντο για την πρόκριση»

Ο Γιώργος Πετρέας έδωσε σύνθημα νίκης κόντρα στην Πορτογαλία (17/9) και πρόκρισης στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού, για την εθνική βόλεϊ των Ανδρών...

«Για την Ελλαδάρα μας...»

«Για την Ελλαδάρα μας...»

Μόνο η πρόκριση και η νίκη επί της Πορτογαλίας (17/9) είναι στο μυαλό των παικτών της Εθνικής βόλεϊ Ανδρών, σύμφωνα με τον Μενέλαο Κοκκινάκη...