Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μια καλή σεζόν για να πάρουμε το πρωτάθλημα»

«Μια καλή σεζόν για να πάρουμε το πρωτάθλημα»
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 - 22:04

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος θα ριχτεί τη Δευτέρα (4/11) η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, για την πρώτη αγωνιστική της Volleyleague.

Ο Ισπανός προπονητής του Θρύλου, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, δήλωσε για την πρεμιέρα: «Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη και αυτή τη φορά, ξεκινάμε με ένα μεγάλο ντέρμπι, που όμως δεν θα κρίνει τον τίτλο.

Κάθε τέτοια περίοδο, μετά τα Ηπειρωτικά πρωταθλήματα, οι παίκτες και οι ομάδες δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, για να ξεκινήσουν με όλες τους τις δυνάμεις... Όλοι οι παίκτες βρίσκονται σε διαφορετική κατάσταση, σε διαφορετικό επίπεδο και δουλειά μας είναι να βρεθούν όλοι μαζί σε μία ομάδα. Αυτό χρειάζεται χρόνο για να πάνε όλοι μαζί με τον ίδιο τρόπο και με το ίδιο πνεύμα...

Στην περίπτωσή μας, επικεντρωνόμαστε σε αυτόν τον στόχο, σαν μία δυνατή ομάδα, για να κάνουμε μια καλή σεζόν, που θα καταλήξει με την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Διαβάστε επίσης

Πανέτοιμες για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Πανέτοιμες για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει (2/11) τον Παναθηναϊκό στο Μαρούσι, για την 3η αγωνιστική της Volleyleague και θέλει να πάρει τη νίκη για να διευρύνει το εντυπωσιακό σερί επί των «πράσινων» στον Ερασιτέχνη!

Ανεβάζει ρυθμούς η Γιώτα...

Ανεβάζει ρυθμούς η Γιώτα...

Η κεντρική της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού επανέρχεται σταδιακά στην αγωνιστική δράση, μετά τον τραυματισμό της...