Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Ολυμπιακού δυσκολεύει κάθε αντίπαλο»

«Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Ολυμπιακού δυσκολεύει κάθε αντίπαλο»
Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 - 01:00

Ο Ολυμπιακός, παίζοντας ένα τρομερό ματς, πήγε την Μόντενα στο τάι μπρέικ, με τους Ιταλούς να κερδίζουν τελικά με 3-2 σετ και έτσι, να έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του CEV Cup.

Ο προπονητής της ιταλικής ομάδας, Αντρέα Τζιάνι, σε δηλώσεις του, στάθηκε στην εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι ΓΑΥΡΟΙ και τόνισε, ότι πάντα βάζουν δύσκολα σε κάθε αντίπαλο...

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του σπουδαίου Τζιάνι:

«Περίμενα δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζω από το παρελθόν τον Ολυμπιακό και ξέρω πως ο κόσμος του δημιουργεί φανταστική ατμόσφαιρα που δυσκολεύει κάθε αντίπαλο. Προτίμησα να δώσω χρόνο συμμετοχής στους αθλητές που δεν παίζουν πολύ στο πρωτάθλημα, καθώς την Κυριακή παίζουμε πολύ δύσκολο ντέρμπι με την Περούτζια.

Κάναμε λάθη αλλά ήταν ένας χρήσιμος αγώνας... Μας ενδιαφέρει να προχωρήσουμε στη διοργάνωση αλλά πιο πολύ μας ενδιαφέρει η πορεία μας στο ιταλικό πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης

Θέλουν… 10 με τόνο! (photo)

Θέλουν… 10 με τόνο! (photo)

Την 10η συνεχή νίκη στο πρωτάθλημα, αναζητούν σήμερα (18:00) στο Μαρκόπουλο, τα κορίτσια του βόλεϊ.

ΠΑΟ, η σειρά σου!

ΠΑΟ, η σειρά σου!

Ο Ολυμπιακός, στο βόλεϊ Ανδρών, στρέφεται στην αυριανή «μάχη» με τον ΠΑΟ, για τη Volleyleague!

Συνέχεια κόντρα στο Μαρκόπουλο...

Συνέχεια κόντρα στο Μαρκόπουλο...

Αγωνιστικών υποχρεώσεων συνέχεια για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, πριν τη ρεβάνς κόντρα στη Χάποελ Κφαρ Σαμπά, το Σάββατο (14/12, 18:00) εκτός έδρας...