Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κοβάτσεβιτς: «Σίγουρα ήταν μια καλή νίκη»

Κοβάτσεβιτς: «Σίγουρα ήταν μια καλή νίκη»
Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2020 - 00:07

Αντίσταση μόνο για ένα σετ γνώρισε η ομάδα βόλει γυναικών του Θρύλου κόντρα στον Παναθηναικό καθώς οι νταμπλούχες Ελλάδας επικράτησαν με 3-1 και πήραν καθαρό τρίποντο επιστρέφοντας στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός του Θρύλου, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς τόνισε: «Δεν ήταν τόσο εύκολη η νίκη, αλλά σίγουρα ήταν μια καλή νίκη. Δεν παίξαμε τόσο καλά όσο στα προηγούμενα ματς ειδικά στο πρώτο σετ, ξεκινήσαμε με λίγο άγχος και δεν μπορούσα να… αναγνωρίσω την ομάδα μου ειδικά στο σερβίς.

Αυτός είναι ο τομέας που βλέπεις το άγχος. Ωστόσο στη συνέχεια χαλαρώσαμε, ξεκινήσαμε να παίζουμε το παιχνίδι μας και φτάσαμε δίκαια στη νίκη. Τώρα δεν έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε και να μιλήσουμε για αυτό το παιχνίδι. Ο αγώνας που ακολουθεί δεν μας το επιτρέπει όπως και το πρόγραμμα που έχουμε τις επόμενες 10 ημέρες.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας υποστήριξε σήμερα, τον περιμένουμε και την Τετάρτη και να αφιερώσω τη νίκη στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7».

Διαβάστε επίσης

Παίρνει την πρόκριση στο Final-4

Παίρνει την πρόκριση στο Final-4

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού υποδέχεται την Τρίτη (4/2) στο Ρέντη την Ελπίδα Αμπελοκήπων για το Κύπελλο Ελλάδας.

Τα «καρφώματα» δεν έχουν τελειωμό!

Τα «καρφώματα» δεν έχουν τελειωμό!

Μία ακόμα νίκη για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού που επικράτησε του ΠΑΟ με 3-1 σετ και έδειξε για ξανά ότι στην Ελλάδα δεν έχει αντίπαλο.