Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δυστυχώς για εκείνους, μίλησαν οι ομάδες

Δυστυχώς για εκείνους, μίλησαν οι ομάδες
Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020 - 11:39

Προσπαθούν να μας πείσουν, τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και ο ΠΑΟ, συνεχίζοντας την κοινή πορεία τους και την κοινή «γραμμή» τους, γύρω από το θέμα, ότι η ΕΟΠΕ θέλει να χρίσει πρωταθλητή τον Ολυμπιακό, στη Volley League Γυναικών. Δυστυχώς για εκείνους, όμως, δεν μίλησε η ΕΟΠΕ, αλλά οι ομάδες. Την ώρα που το… απομονωμένο δίδυμο, συνεχίζει την επικοινωνιακή του πολιτική, προσπαθώντας να πείσει το κοινό περί… θέλησης της ΕΟΠΕ να πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα, όσα έγιναν στην τηλεδιάσκεψη των ομάδων, για το θέμα, τους εκθέτουν πανηγυρικά.

Η ΕΟΠΕ έθεσε τα δεδομένα, τους τρόπους, δηλαδή, με τους οποίους μπορεί να τελειώσει η σεζόν. Να συνεχιστεί, να διακοπεί με πρωταθλητή, ή να διακοπεί δίχως πρωταθλητή. Όταν, λοιπόν, με αυτά τα δεδομένα, έρχονται οι ίδιες οι ομάδες και συμφωνούν ότι το να μην αναδειχθεί πρωταθλητής θα είναι κακό για τη διοργάνωση, ενώ θα επηρεάσει και την ερχόμενη σεζόν, το να συζητάμε για το ότι… αποφάσισε η ΕΟΠΕ, είναι, τουλάχιστον ανακριβές.

Ακόμη και ο ΑΟ Θήρας, ο οποίος ο δεύτερος θα είχε άμεσο ενδιαφέρον να κυνηγήσει το να παιχτεί το υπόλοιπο της σεζον, ή να τελειώσει εδώ και να μην αναδειχθεί πρωταθλητής (εν προκειμένω ο Ολυμπιακός), ψήφισε υπέρ της διακοπής της σεζόν με πρωταθλητή. Και αυτό από μόνο του, λέει τα… πάντα, σε σχέση με την αστεία επικοινωνιακή προσπάθεια εκείνων που επιμένουν σε… παύλες.

Διαβάστε επίσης

Το μήνυμα του Πετρέα... (photo)

Το μήνυμα του Πετρέα... (photo)

O αρχηγός της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού έστειλε, μέσω των social media, το μήνυμά του για το φετινό Πάσχα...