Ντουντούκα
Τρέλα με τη "βόμβα" Σωκράτη στον Θρύλο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Έβαλε τέλος στην προπαγάνδα «πρωταθλητής και στον σεβασμό ο Ολυμπιακός»

Έβαλε τέλος στην προπαγάνδα «πρωταθλητής και στον σεβασμό ο Ολυμπιακός»
Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020 - 16:08

Για μία ακόμη φορά οι προσπάθειες του σάιτ της... αλήθειας να δημιουργήσει θέμα από το πουθενά, έπεσαν στο κενό! Η Κατερίνα Γιώτα διέψευσε επίσημα τα δημοσιεύματα του σάιτ της... αλήθειας, βάζοντας τέλος στην προπαγάνδα τους!

Τονίζοντας παράλληλα πως ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής όχι μόνο στους τίτλους που έχει αμέτρητους, αλλά και στον σεβασμό που έχει ο σύλλογος απέναντι στους αθλητές του. Και αυτό είναι κάτι που ξεχωρίζει έναν σύλλογο και τον κάνει μεγάλο.

Η αθλήτρια του Θρύλου, μίλησε ανοικτά για όλους και για όλα και στάθηκε στο ότι δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση από την Πολιτεία και την Ομοσπονδία για το μέλλον του αθλήματος και πως ο Ολυμπιακός έδωσε την επιλογή στις παίκτριες του να αποφασίσουν το καλύτερο για την καριέρα τους και δεν θέλησε να τις δεσμεύσει σε ένα πρωτάθλημα που παραμένει άγνωστο το πότε θα αρχίσει.

Παράλληλα ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό και την διοίκηση που τις στάθηκαν όλο αυτό το διάστημα, ενώ τόνισε πως το αντίο είναι προσωρινό.

Αναλυτικά η δημοσίευση της:

«Επειδή τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζονται σε ορισμένα δημοσιεύματα αναληθείς και αβάσιμες αναφορές αναφορικά με τους λόγους που με οδηγούν στην προσωρινή και επιβεβλημένη για τις αιτίες που θα αναλύσω στη συνέχεια, αποχώρηση από την ομάδα που υπηρετώ εδώ και 8 χρόνια, αισθάνομαι την ανάγκη να τοποθετηθώ δημόσια για να ξεκαθαρίσω την κατάσταση και να μην δώσω επιπλέον χώρο σε παρερμηνείες.

Το οφείλω στην ομάδα που με έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια και με έχει βοηθήσει να εξελιχθώ ως αθλήτρια, προσφέροντάς μου ένα εξαιρετικό περιβάλλον για να αναπτύξω τις δυνατότητές μου.

Στην ομάδα που έχω ζήσει τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου και μετά από τόσα χρόνια θεωρώ οικογένειά μου. Τον Ολυμπιακό!

Το οφείλω και στον κόσμο αυτού του συλλόγου, την αγωνία του οποίου αντιλαμβάνομαι και για αυτό το λόγο θέλω να γνωρίζει την αλήθεια.
Η οποία έχει ως εξής…

Πρώτα από όλα δεν ισχύει σε καμία περίπτωση το κακόβουλο ρεπορτάζ ότι αποχωρώ από τον Ολυμπιακό επειδή ο σύλλογος αποφάσισε να πορευτεί με τις Νεάνιδες σε περίπτωση επανεκκίνησης του πρωταθλήματος.
Οι λόγοι που με οδηγούν στην αναγκαστική αναζήτηση νέας επαγγελματικής στέγης για τους επόμενους μήνες, είναι η αβεβαιότητα που επικρατεί στον ερασιτεχνικό αθλητισμό στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο Γυναικείο βόλεϊ.

Η αδράνεια και η κωλυσιεργία των αρμοδίων, εξαιτίας της οποίας δεν γνωρίζουμε μέχρι σήμερα αν και πότε θα ξεκινήσει η Volleyleague.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο φυσιολογικό για έναν αθλητή, ο όποιος παράλληλα βιοπορίζεται από το άθλημα του να θέλει να αγωνιστεί. Δυστυχώς στην χώρα μας αυτό παραμένει αβέβαιο και μέχρι τούτη την ώρα, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί, ότι μένοντας εδώ κάτι τέτοιο θα συμβεί.

Για το λόγο αυτό θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού, η οποία μου έδωσε τη δυνατότητα να επιλέξω και να διασφαλίσω το μέλλον μου ως αθλήτρια για τους επόμενους μήνες.

Γιατί από την στάση των ανθρώπων του συλλόγου, εισέπραξα για πολλοστή φορά τον σεβασμό για την προσωπικότητά μου, τόσο ως αθλήτρια αλλά και ως άνθρωπο.

Ο σύλλογος όλους αυτούς τους μήνες της αβεβαιότητας και του προβληματισμού, ήταν δίπλα μου και με υποστήριξε όπως έκανε και με όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές. Πάλεψε για την επιστροφή στην αγωνιστική κανονικότητα, προειδοποίησε για τις καταστροφικές συνέπειες, μας έδωσε τη δυνατότητα να εκφράσουμε την αγωνία μας για το αύριο και να ζητήσουμε την άμεση επανεκκίνηση των προπονήσεων και των πρωταθλημάτων.

Μας εξέθεσε τα δεδομένα που επικρατούν και μας έδωσε τη δυνατότητα της επιλογής.

Δυστυχώς τα δεδομένα, με οδηγούν σε μια δύσκολη απόφαση και έναν αποχαιρετισμό. Μια απόφαση ωστόσο που μου εξασφαλίζει το επαγγελματικό και αγωνιστικό μου μέλλον για τους επόμενους μήνες.

Ευτυχώς το δεδομένο είναι ότι ο αποχαιρετισμός αυτός θα είναι σύντομος και ότι σε λίγους μήνες θα μπορώ να επικοινωνήσω ένα νέο πιο αισιόδοξο μήνυμα επιστροφής, προς την οικογένεια του Ολυμπιακού.

Κλείνοντας, να μην ξεχνάτε ότι το μέγεθος μιας ομάδας δεν προσδιορίζεται μόνο από τις κατακτήσεις τίτλων και τη συχνότητα σπουδαίων επιτυχιών. Τομέα στον οποίο ο Ολυμπιακός αναμφίβολα είναι και θα παραμείνει κορυφαίος. Το μέγεθος και ο χαρακτήρας ενός συλλόγου διαμορφώνεται και από τον σεβασμό με τον οποίο συμπεριφέρεται στους αθλητές του.

Και για ένα πράγμα να είστε σίγουροι...

Ότι και εκεί ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής!

Σας ευχαριστώ...

Εις το επανιδείν

Κατερίνα Γιώτα».

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός το παίρνει σοβαρά, το άθλημα…

Ο Ολυμπιακός το παίρνει σοβαρά, το άθλημα…

Δεν είναι… τερτίπια του Θρύλου, το να παίξει με τις νεανίδες, αν χρειαστεί, στο πρωτάθλημα της Volleyleague Γυναικών. Είναι η ΜΟΝΗ σοβαρή αντιμετώπιση, σε μία… αλλοιωμένη κατάσταση!