Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός το παίρνει σοβαρά, το άθλημα…

Ο Ολυμπιακός το παίρνει σοβαρά, το άθλημα…
Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020 - 11:41

Για τι είδους πρωτάθλημα μιλάμε; Για τι είδους σεζόν ακριβώς; Για μία σεζόν, η οποία έχει πάει στα… σκουπίδια, από τους χειρισμούς Πολιτείας και ΕΟΠΕ; Ο Ολυμπιακός δεν είναι… ομαδούλα, να άγεται και να φέρεται. Είναι ένα οργανωμένο σωματείο, ένας τεράστιος Σύλλογος, ο οποίος βλέπει τόσο καιρό τις επενδύσεις του, στο βόλεϊ Γυναικών, εν προκειμένω, να πηγαίνουν… στον βρόντο. Αθλήτριες οι οποίες είχαν συμβόλαια με τον Θρύλο, να τα λύνουν, για να αναζητήσουν την αγωνιστική τους ανάταση, στο εξωτερικό. Εκεί όπου ο αθλητισμός είναι ΖΩΝΤΑΝΟΣ και ΔΕΝ είναι ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟΣ!

Για ποιο πρωτάθλημα να συζητήσουμε, ακριβώς; Για ποια σεζόν; Που δεν ξέρουμε αν ολοκληρωθεί ή όχι; Που ο Παναθηναϊκός… «απειλεί» τις ομάδες με αποκλεισμό και υποβιβασμό, αν δεν… πειθαρχήσουν; Και στη συνέχεια… σηκώνεται και φεύγει, για… σοβαρό ραντεβού; «Ωραία η τρομοκρατία, αλλά τις αποφάσεις θα τις πάρει η ΕΟΠΕ. Ζητήσαμε εγγυήσεις από την Πολιτεία, αλλά μας είπαν μόνο πότε θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις. Δεν μας είπαν αν θα ξεκινήσει και πότε το πρωτάθλημα, αλλά και να μας διαβεβαιώσουν ότι αν αρχίσουμε δεν θα μας ξανακλείσουν», ήταν, θυμίζουμε, η αντίδραση του Ολυμπιαικού.

Από τη στιγμή που δεν είναι σίγουρο πότε και αν θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα και κυρίως αν θα ολοκληρωθεί, ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε ότι θα αποδεσμεύσεις τις παίκτριες που έχουν προτάσεις από το εξωτερικό. Και ότι θα παίξει, εάν χρειαστεί, με τις νεανίδες. Και ΑΥΤΗ είναι η ΜΟΝΗ σοβαρή αντιμετώπιση, μπροστά σε αυτή την κατάσταση, η οποία κατατρώει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τον έχει φτάσει στα… όρια. Ο Ολυμπιακός το παίρνει σοβαρά, το άθλημα… Δεν παίζει παιχνίδια…

Διαβάστε επίσης