Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αναβολή στο ματς με τον Μίλωνα…

Αναβολή στο ματς με τον Μίλωνα…
Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021 - 14:17

Σας ενημερώσαμε χθες, για την ατυχία, η οποία χτύπησε τον Ολυμπιακό, με τη διάδοση του κορονοϊού, στα μέλη της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του ΟΣΦΠ. Δυστυχώς αρκετά και η ομάδα, όπως είναι λογικό, μπήκε σε καραντίνα.

Θυμίζουμε ότι βρέθηκαν 7 κρούσματα κορονοϊού που αφορά 5 αθλητές και δύο μέλη του τεχνικού επιτελείου! Οι «ερυθρόλευκοι» υποβλήθηκαν σε νέα μοριακά τεστ, μετά τα κρούσματα που βρέθηκαν στον Φοίνικα Σύρου (είχαν βρεθεί 7 μέλη θετικά στον κορονοϊό) και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι 7 από εκείνους είναι θετικοί στον κορονοϊό.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, το ΤΑΑ ενημέρωσε τη διοργανώτρια (ΕΣΑΠ) και εκείνη έκανε το αναμενόμενο, αναβάλλοντας το ματς του Θρύλου, με τον Μίλωνα…

Αναλυτικά: Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει πως μετά από ενημέρωση που είχε από το Τ.Α.Α. Ολυμπιακός για θετικά τεστ covid-19 σε αθλητές της ομάδας ενεργοποιήθηκαν οι σχετικές διατάξεις του υγειονομικού πρωτοκόλλου και ενημερώθηκαν επίσημα οι αρμόδιες αρχές και η Γ.Γ.Α. Κατόπιν αναβλήθηκε ο αγώνας του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. για την 12η αγωνιστική.

Διαβάστε επίσης

Κοίτα τι έκανες… (photos)

Κοίτα τι έκανες… (photos)

Σε κίνδυνο το βόλεϊ, και η υγεία των αθλητριών από την επικινδυνότητα των χειρισμών Καραμπέτσου! Η μία μετά την άλλη τραυματίζονται οι αθλήτριες της Volleyleague!