Ντουντούκα
Θρύλε της Ευρώπης, Ολυμπιακέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Καζάζης: «Είμαστε καλύτεροι, αλλά δείξαμε και σοβαρότητα»

Καζάζης: «Είμαστε καλύτεροι, αλλά δείξαμε και σοβαρότητα»
Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2021 - 21:19

Ικανοποιημένος ο προπονητής του Ολυμπιακού, των ανδρών του βόλεϊ, Δημήτρης Καζάζης, από την άνετη νίκη με 3-0 σετ επί της Μλάντοστ στη Βοσνία. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» μετά το τέλος του εκτός έδρας αγώνα, τόνισε σε δηλώσεις του:

«Ήταν το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς. Δείξαμε μεγάλη συγκέντρωση και σοβαρότητα στο παιχνίδι μας και είναι χαρακτηριστικό ότι κάναμε πολύ λίγα λάθη ενώ πιέσαμε τον αντίπαλό μας.

Σίγουρα ξέρουμε ότι είμαστε ανώτεροι ομάδα από την Μλάντοστ, αλλά κρατάμε τη σοβαρότητα και τη συγκέντρωση που δείξαμε σήμερα. Μέσα από αυτά τα ματς στο ξεκίνημα της χρονιάς χτίζουμε την ομοιογένεια και την αυτοπεποίθηση της ομάδας και κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι να είμαστε πιο βελτιωμένοι από το προηγούμενο.

Όλα τα παιδιά πήραν χρόνο συμμετοχής, εκτός από τον Κασαμπαλή που είχε ένα μικροπρόβλημα και προφυλάχθηκε και έμεινα ικανοποιημένος από τη διάθεση και τη συγκέντρωση που έδειξαν.

Κάθε νίκη εκτός συνόρων είναι σημαντική και για τον Ολυμπιακό αλλά και για το ελληνικό βόλεϊ».

Διαβάστε επίσης

Θρύλος μέσα στη Βοσνία!

Θρύλος μέσα στη Βοσνία!

Οι άντρες του Ολυμπιακού πήραν εύκολα τη νίκη με 3-0 σετ μέσα στη Βοσνία απέναντι στη Μλάντοστ, για το Champions League...