Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρενέ Τέπαν: «Η κατάσταση είναι ξεκάθαρη»

Ρενέ Τέπαν: «Η κατάσταση είναι ξεκάθαρη»
Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 - 16:12

Ο Ολυμπιακός, στο βόλεϊ Ανδρών, στρέφει το ενδιαφέρον του αποκλειστικά στη «μάχη» του με τον ΠΑΟΚ, για τη Volley League Ανδρών, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα, στις 20:00 στο Ρέντη. Για το ματς μίλησε ο Ρενέ Τέπαν, με τον άσο του Ολυμπιακού να εξηγεί τι πρέπει να κάνει η ομάδα του Τζουλιάνι, για να νικήσει.

«Η κατάσταση είναι ξεκάθαρη. Από εδώ και πέρα, ξεκινά το πραγματικό ελληνικό πρωτάθλημα. Για όλους, όλα είναι ανοιχτά! Υπάρχουν τέσσερις ομάδες που παλεύουν για το πρωτάθλημα και είναι αρκετά ισάξιες, υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των πρώτων θέσεων.

Όσον αφορά στο ματς με τον ΠΑΟΚ, είναι σίγουρα από τα πιο σημαντικά της σεζόν, το γνωρίζουμε όλοι. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα και έναν καλό προπονητή. Παίζει αρκετά με μπλοκ άμυνα και έχει ικανότητα και στην επίθεση.

Τον έχουμε μελετήσει όσο το δυνατόν καλύτερα και τώρα, μένει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας, γιατί σε ένα ματς σαν αυτό οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Το επιθετικό ξεκίνημα του αγώνα και η ποιότητα του σερβίς μας θα είναι σημαντικά στοιχεία, αν θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το ματς με τον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε επίσης