Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βόλεϊ | Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: ΘΡΥΛΕ γερά, πάρε το ντέρμπι! (photo)

Βόλεϊ | Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: ΘΡΥΛΕ γερά, πάρε το ντέρμπι! (photo)
Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 - 11:34

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος επιστρέφει σήμερα Δευτέρα (14/3), μετά την πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ, τον οποίο υποδέχονται στις 20:00 (ΕΡΤ 3) στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για την 3η αγωνιστική του μίνι-πρωταθλήματος της Volley League.

Ο Θρύλος, που μετρά δύο νίκες στο μίνι-πρωτάθλημα, θέλει κόντρα στους «ασπρόμαυρους» να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και να πανηγυρίσει το «τρία στα τρία», ώστε να «σκαρφαλώσει» στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 14 βαθμούς στο μίνι-πρωτάθλημα της Volley League, έναντι 15 του ΠΑΟΚ και 19 του Παναθηναϊκού, με ένα ματς περισσότερο.

«Είναι ένα σημαντικό ματς, πρέπει να κερδίσουμε τον αντίπαλο, θα είναι για εμάς ένας αγώνας ζωτικής σημασίας, γιατί η νίκη θα μας κρατήσει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Θα ζητήσω από τους παίκτες μου να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, για να κυνηγήσουμε το στόχο μας και είμαι σίγουρος, ότι θα το κάνουν», δήλωσε ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι.

ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΕ!

Διαβάστε επίσης