Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

O «τεχνοκράτης» Παναθηναϊκός των 4 τμημάτων που κάνουν πρωταθλητισμό και ο Θρύλος των 15!

O «τεχνοκράτης» Παναθηναϊκός των 4 τμημάτων που κάνουν πρωταθλητισμό και ο Θρύλος των 15!
Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022 - 21:35

Το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο εκεί στην παραμύθα! Προκειμένου να καλύψουν τα χάλια τους σε όλο τον σύλλογο, θέλουν να... τεντώσουν όσο δεν πάει το ένα από τα τέσσερα τμήματά τους, σε ολόκληρο το σύλλογο, που προσπαθεί να κάνει πρωταθλητισμό!

Πρέπει να έχουν ζαλιστεί από τον πόνο που τους έχει προκαλέσει ο Ολυμπιακός όλα αυτά τα χρόνια για να γράφουν πως ο Παναθηναϊκός έχει... πελατειακή σχέση με τον Ολυμπιακό στο βόλεϊ ανδρών, δεν εξηγείται αλλιώς...

Γράφουν για πελατειακές σχέσεις, στο βόλεϊ Ανδρών, που μόλις πέρσι ο Θρύλος κέρδισε τρεις διαδοχικές φορές τους πράσινους με 3-0, 1-3, 3-1 ενώ δεν είχε κριθεί το πρωτάθλημα και γνώρισε την ήττα στο τελευταίο αδιάφορο μεταξύ τους ματς με 3-2 στον Άγιο Θωμά και ενώ είχαν εξασφαλίσει μαθηματικά το 30ο οι Πειραιώτες.

"Μιλάνε" για... τεχνογνωσία οι αθεόφοβοι στον Παναθηναϊκό που απ' όλο τον σύλλογο μόλις 4 τμήματά του κάνουν πρωταθλητισμό, αυτά είναι το μπάσκετ ανδρών (λέμε τώρα και αυτό), το μπάσκετ γυναικών (προσκύνησε πρόσφατα τον Ολυμπιακό) και άνδρες-γυναίκες στο βόλεϊ.

Ζαλιστείτε! 15 τμήματα του Ολυμπιακού κάνουν πρωταθλητισμό!

Απέναντί του ο Παναθηναϊκός έχει έναν πραγματικό πολυαθλητικό σύλλογο που κάνει πρωταθλητισμό, τον Ολυμπιακό φυσικά! Έναν σύλλογο που μετρά 15 τμήματα τα οποία κάνουν πρωταθλητισμό, αλλά που να τα δουν αυτά;

Πάμε να τα δούμε...

Το Ποδόσφαιρο και το Μπάσκετ Ανδρών φυσικά και πάμε στον Ερασιτέχνη όπου έχουμε και λέμε: βόλεϊ (άνδρες-γυναίκες), πόλο (άνδρες-γυναίκες),μπάσκετ γυναικών, χάντμπολ, κολύμβηση (άνδρες-γυναίκες), πινγκ πονγκ (άνδρες-γυναίκες), στίβο (άνδρες) , πυγμαχία (άνδρες-γυναίκες).

96-6 στους τίτλους!

Πάμε να συνεχίσουμε λίγο με τη ζαλάδα των συντακτών του βόθρου. Οι πονεμένοι Παναθηναϊκοί ρεπόρτερ που έχουν μαζευτεί στο πιο αντιολυμπιακό μέσο και συντηρούνται από τον... Καλπαζίδη τον ανηψιό του Ιβάν ντε, τον... σερβιτόρο.

Αυτοί που πέρασαν δεκαετίες για να πάρουν από κάπου χαρά και το έχουν ρίξει εσχάτως και ελέω κόβιντ στον Ερασιτέχνη. Τα τελευταία χρόνια βλέπετε τίτλους με τα... κυάλια! Μόλις έξι τίτλους για τον... σύλλογο μεγάλο κατά τα αλλά.

Πόσους έχει ο Ολυμπιακός; Θέλετε σίγουρα να μάθετε; Μην μας πάθετε και τίποτα...

96 τίτλους έχει ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια στον Ερασιτέχνη (και σας βάζουμε μόνο στα ομαδικά, γιατί αν βάλουμε και τα ατομικά θα ζαλιστείτε) έναντι μόλις 6 του Παναθηναϊκού! 90 τίτλοι διαφορά χωρίζουν τους δύο συλλόγους, μόλις... Και τολμάτε να γράφετε για πελατειακές σχέσεις!

Αγαπάνε τον σύλλογο, λένε αυτοί που διοικούν τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και διαχρονικά πελάτη του Ολυμπιακού.

Αλήθεια πόσο πολύ πρέπει να αγαπάς το σύλλογο σου για να ρίχνεις επανηλλειμένα στην Α2 το πόλο Ανδρών, προκειμένου να εξοικονομήσεις μπάτζετ για τα 4 τμήματα που αναφέραμε; Και να γλυτώσεις και τις σφαλιάρες από την κορυφαία ομάδα της Ευρώπης, τον αυτοκράτορα Ολυμπιακό;

Πόσο αγαπάς το σύλλογο σου όταν μένεις εκτός Α1 στο βόλεϊ Γυναικών για δυο χρόνια;

Τον αγαπούν τόσο τον σύλλογό τους που απέκλειαν τις ομάδες τους από Final 4 και τελικές φάσεις διοργανώσεων για να μη βρουν απέναντί τους τον Ολυμπιακό γιατί ήξεραν ότι είχε ξεφτίλισμα, ενόσω έτρεχε το ασύλληπτο 50-0 σερί.

Τον αγαπούν τόσο τον σύλλογό τους οι διοικούντες με την... τεχνογνωσία που κρατούσαν εκτός Ευρώπης τα τμήματα τους για περισσότερα από δέκα χρόνια και φέτος αποφάσισαν να περάσουν τα σύνορα χάρη στα λεφτά από το στοίχημα.

Μήπως δεν ισχύουν όλα αυτά; Το έχουν ρίξει στο παραμύθι...

Εντάξει εμείς μπορούμε να τους καταλάβουμε, ότι με κάποιον τρόπο πρέπει να πουλήσουν λίγο σανό στον κόσμο του Παναθηναϊκού, γιατί έχει καταντήσει αυτός ο σύλλογος να περνάει χρόνια χωρίς τίτλους και τώρα προσπαθούν να βγάλουν από τη μύγα ξίγκι.

Βέβαια τώρα θα μας πείτε και εσείς, ποιοι γράφουν για τον... Παναθηναϊκό που τόσο αγαπούν, αυτοί οι οποίοι ξέρουν την αναλογία ρούβλια σε ευρώ...;;;

Όσο για την... ενότητα που επικρατεί στο σύλλογο, άλλη... παπάτζα και αυτή.

Μια... γροθιά είναι ο κόσμος του Παναθηναϊκού με όλες τις διοικήσεις...διαχρονικά! Μια... ωραία ατμόσφαιρα!

Διαβάστε επίσης