Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σκάει βόμβα» στον Ολυμπιακό με τον κορυφαίο ακραίο, Ιντάλγκο! (video)

«Σκάει βόμβα» στον Ολυμπιακό με τον κορυφαίο ακραίο, Ιντάλγκο! (video)
Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 - 22:57

Έτοιμος να ολοκληρώσει μία σπουδαία μεταγραφή είναι ο Ολυμπιακός στο Βόλεϊ Ανδρών, στην προσπάθεια που γίνεται στον Ερασιτέχνη ώστε να επιστρέψει στον θρόνο του μετά από μία σεζόν μακριά από τίτλους. Στη διοίκηση είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατός ο Θρύλος και σε αυτό το πλαίσιο είναι πολύ κοντά στον Σαλβαδόρ Ιντάλγκο!

Ο Κουβανός ακραίος, κορυφαίος ακραίος στο τουρκικό πρωτάθλημα, ετοιμάζεται να πιάσει Λιμάνι! Ήδη οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σε προχωρημένο επίπεδο. Δεν έχει κλείσει ακόμα, αλλά θεωρείται θέμα χρόνου να γίνει και αυτό. Άμεσα κιόλας.

Θεωρείται ο κορυφαίος ακραίος στο τουρκικό πρωτάθλημα, αλλά και κορυφαίος σέρβερ. Μάλιστα, τη φετινή σεζόν την έκλεισε με 80 άσους. Ενώ στο παρελθόν έχει κάνει και ρεκόρ με 5 διαδοχικούς άσους!

Είναι αθλητής με τεράστια εμπειρία και μεγάλο παλμαρέ. Είναι χαρακτηριστικό πως ήταν κορυφαίος σκόρερ στο Champions League στη φάση των ομίλων το 2021, το 2019 πήρε πρωτάθλημα στην Τουρκία και ήταν και MVP, ενώ το 2020 πήρε το Σούπερ Καπ και ήταν και MVP.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να πυροδοτήσει μία «βόμβα» στο ελληνικό βόλεϊ και ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του σπουδαίου Σαλβαδόρ Ιντάλγκο!

Μία μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση!

*Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα "worldofvolley.com".

Διαβάστε επίσης