Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο Θρύλος αποχαιρετά τη Σάσκια Χίπε! (photo)

Ο Θρύλος αποχαιρετά τη Σάσκια Χίπε! (photo)
Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 - 15:20

Όλα τα όμορφα κάποτε τελειώνουν και η Γερμανίδα, η οποία έζησε 6 υπέροχα χρόνια εδώ, κρατά για πάντα στην καρδιά της τον ΘΡΥΛΟ. Τον Θρύλο, ο οποίος την αποχαιρετά, με το φινάλε της σεζόν. Η Γερμανίδα έγραψε τη δική της ιστορία εδώ, κατέκτησε τίτλους, διακρίθηκε, αγάπησε και αγαπήθηκε. Αλλά ήρθε η ώρα οι δύο πλευρές να προχωρήσουν και να πάρουν δρόμους χωριστούς.

Αναλυτικά:

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Ό,τι ζήσαμε όμως μαζί αυτά τα 6 χρόνια, δεν θα σβήσει ποτέ. Με όλες τις τιμές που αρμόζουν στην καριέρα και το ήθος της, ο Ολυμπιακός αποχαιρετά την Γερμανίδα από... τον Πειραιά, Σάσκια Χίπε!

Μια αθλήτρια που τίμησε από την πρώτη στιγμή μέχρι την τελευταία, τόσο τον Ολυμπιακό, όσο και την Ελλάδα την οποία αγάπησε και από την οποία αγαπήθηκε.

Υπάρχουν πολλά highlights που μπορούν να μπουν στο άλμπουμ των αναμνήσεων, όμως ποτέ δεν θα ξεχάσουμε την αφοσίωσή της, την αγωνιστικότητα και το πάθος της, που την έκαναν κομμάτι της άφθαστης Ιστορίας του συλλόγου μας.

Σε ευχαριστούμε Σάσκια!

H δήλωση της Σάσκια Χίπε στο olympiacossfp:

«Όταν ήρθα πριν από 6 χρόνια, δεν μπορούσα καν να φανταστώ πόσο υπέροχα θα περνούσα εδώ. Από την πρώτη στιγμή ερωτεύτηκα τη χώρα. Επιπλέον, είχα την τύχη να έρθω σε ένα σύλλογο όπου οι άνθρωποι του με υποδέχτηκαν με μια μεγάλη αγκαλιά. Κόκκινη οικογένεια. Αυτά που ήταν απλά λόγια έγιναν πραγματικότητα. Θέλω να πω ευχαριστώ για όλες αυτές τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε μαζί. Με κάνατε να νιώσω σαν το σπίτι μου μακριά από το σπίτι μου. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Για πάντα στην καρδιά μου».

Διαβάστε επίσης