Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «ερυθρόλευκη» Κούμπουρα εν δράσει! (video)

Η «ερυθρόλευκη» Κούμπουρα εν δράσει! (video)
Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 - 00:01

Στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού θα συνεχίσει την καριέρα της η Μίλιτσα Κούμπουρα. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν δική τους τη Σέρβα διαγώνια, ανακοινώνοντας επίσημα τη σπουδαία μεταγραφή! Η 27χρονη από τη Σερβία προορίζεται για αντικαταστάτρια της Σάσκια Χίπε στην ομάδα του Πειραιά.

Η Σέρβα έχει ύψος 1,94μ. και έχει στεφθεί δύο φορές πρωταθλήτρια και Κυπελλούχος Σερβίας με τον Ερυθρό Αστέρα, το 2011-2013. Την επόμενη σεζόν μετακόμισε στις ΗΠΑ, για να σπουδάσει και, ταυτόχρονα, αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πανεπιστημίου Florida State. Με την ολοκλήρωση των σπουδών της το 2018, επέστρεψε στη Σερβία, για λογαριασμό της Παρτιζάν. Το 2019-20, η Κούμπουρα μετακόμισε στη Γερμανία, έπαιξε στην Δρέσδη και κατέκτησε το γερμανικό Κύπελλο, ενώ πρόπερσι, έπαιξε στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο.

Στον τελικό, όπου ο ΠΑΟΚ κέρδισε 3-0 τον ΑΟ Θήρας, η νέα διαγώνια του Ολυμπιακού ήταν πρώτη σκόρερ με 18 πόντους (17/36 επ, 1 άσσος).

Το 2010 φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας και συγκεκριμένα, της ομάδας Νέων Γυναικών και τα επόμενα χρόνια, «ανέβηκε» στις «μεγάλες» της πατρίδας της. Με την Κ18 και την Κ20 της Σερβίας, η Κούμπουρα έχει κατακτήσει ευρωπαϊκό και παγκόσμιο τίτλο.

Δείτε τη νέα διαγώνια του Θρύλου εν δράσει:

Διαβάστε επίσης