Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ιντάλγκο: «ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΕ!»

Ιντάλγκο: «ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΕ!»
Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2022 - 15:54

Ο Θρύλος έκανε δικό του τον Σαλβαντόρ Ιντάλγκο Ολίβα και ανακοίνωσε, νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, τη μεταγραφή του. Ο σπουδαίος Κουβανός ακραίος, ένας τρομερός παίκτης, προστίθεται στο ρόστερ της ομάδας του Αλμπέρτο Τζουλιάνι, με στόχο να βοηθήσει για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός εκεί όπου του αξίζει να βρίσκεται: Στην κορυφή.

Ο Ιντάλγκο ξέρει που έρχεται και ξέρει ποιες είναι οι απαιτήσεις εδώ. Και την ανάγκη η ομάδα να κατακτά διαρκώς τίτλους. Σε αυτό στάθηκε, μεταξύ άλλων, στις πρώτες του τοποθετήσεις, ως ΓΑΥΡΟΣ. Μίλησε για την προσπάθεια που κάνει ο ΟΣΦΠ να φτιάξει μια νικήτρια ομάδα και για την πρόκληση που έχει μπροστά του, ως παίκτης του Θρύλου. Έδωσε, εντέλει και το στοίχημα…

Αναλυτικά η δήλωση του Σαλβαντόρ Ιντάλγκο στο olympiacossfp.gr:

«Χαιρετώ την οικογένεια του Ολυμπιακού. Είναι χαρά για μένα, να εκπροσωπώ έναν τόσο ιστορικό σύλλογο, όπως ο Ολυμπιακός, τη νέα σεζόν. Ξέρω ότι ο σύλλογος έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια, για να χτίσει μια καλή ομάδα που μόνο θα κερδίζει, με καταπληκτικό προπονητικό επιτελείο. Θα παλέψω για τον σύλλογο μας, τους συμπαίκτες μου και τους στόχους μας, θα παλέψουμε σαν πολεμιστές στο γήπεδο, για κάθε βαθμό και πάνω από όλα, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, για να φέρουμε επιτυχίες στην ομάδα, προσπαθώντας να κερδίσουμε τίτλους, που στο τέλος της ημέρας είναι το πιο σημαντικό μέρος της δουλειάς μας. Ανυπομονώ να ζήσω στην Ελλάδα για πρώτη φορά. Μπροστά μου έχω μία πρόκληση. Πάμε Θρύλε».

Διαβάστε επίσης

Ουσία και εντυπώσεις

Ουσία και εντυπώσεις

Ο Ολυμπιακός φέρνει τον σπουδαίο Κουβανό, Ιντάλγκο για να τον βοηθήσει ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ και όχι για να εισπράξει… χειροκρότημα για την ανακοίνωση.