Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βόλεϊ Γυναικών: Πρώτο σερβίς και στην Ευρώπη! (photo)

Βόλεϊ Γυναικών: Πρώτο σερβίς και στην Ευρώπη! (photo)
Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 - 13:35

Θρύλος έτοιμος για Ευρώπη! Κάνει σεφτέ και στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και πατάει γκάζι! Στη Σλοβενία για την πρώτη «μάχη» στην Ευρώπη, για τη σεζόν 2022-23, βρίσκεται η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού.

Μετά τη νίκη (3-0) επί του ΖΑΟΝ στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για την 9η αγωνιστική της Volley League, τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν σήμερα Τρίτη (13/12) στις 21:00 την Καλτσίτ Καμνίκ εκτός έδρας, για τους «32» του CEV Cup.

Στο πρώτο ματς των «32» της διοργάνωσης, οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να διεκδικήσουν το καλύτερο αποτέλεσμα στη Σλοβενία, ώστε να κάνουν βήμα πρόκρισης στους «16», ενόψει της ρεβάνς με την Καλτσίτ Καμνίκ στο Ρέντη, την άλλη Τετάρτη (20/12, 20:00).

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ξεκινούμε στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Έχουμε μπροστά μας δύο ματς, ώστε να αποφασίσουμε εμείς για τη μοίρα μας στην Ευρώπη! Χρειαζόμαστε πλήρη συγκέντρωση και υψηλό επίπεδο και στα δύο παιχνίδια. Ήρθαμε εδώ, για να κερδίσουμε και να μπούμε στη σωστή κατεύθυνση από το πρώτο ματς, θέλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα και ξέρουμε ότι θα γίνει μεγάλη αναμέτρηση», ανέφερε σχετικά ο Λορέντζο Μιτσέλι!

Διαβάστε επίσης