Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παγένκ: «Πάμε για να κερδίσουμε το ματς και το χρυσό σετ»

Παγένκ: «Πάμε για να κερδίσουμε το ματς και το χρυσό σετ»
Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 - 19:27

Μετά το άνετο «διπλό» επί του Πήγασου Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη, για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού επιστρέφει στο Challenge Cup.

Την Τετάρτη (15/2) στις 19:00 (COSMOTE SPORT 7), o Θρύλος αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Αγ. Θωμά, στον δεύτερο ημιτελικό της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, με στόχο την ανατροπή-πρόκριση στον τελικό.

Μετά την ήττα (1-3) από τους «πράσινους» στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στην πρώτη «μάχη» των «4», οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται στη ρεβάνς στο Μαρούσι «καθαρή» νίκη και στη συνέχεια, την κατάκτηση του «χρυσού» σετ, ώστε να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για την τελική φάση του Challenge Cup.

O Σλοβένος κεντρικός του Ολυμπιακού, Άλεν Παγένκ, δήλωσε: «Είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο σημαντικά ματς για εμάς μέχρι τώρα στη σεζόν. Μετά την ήττα εντός έδρας που γνωρίσαμε, θέλουμε να κάνουμε την ανατροπή. Οπότε, θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε το ματς και το χρυσό σετ. Με συγκέντρωση και πίστη στο πλάνο μας, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να επιστρέψουμε στο σπίτι μας με νίκη».

Διαβάστε επίσης