Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πήγε Challenge Cup μπας και δει ευρωπαϊκό και έπεσε πάνω στον Ολυμπιακό!

Πήγε Challenge Cup μπας και δει ευρωπαϊκό και έπεσε πάνω στον Ολυμπιακό!
Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 - 11:40

Τι σου είναι η ζωή… Μόλις πριν δύο ημέρες σας γράφαμε ξανά για την προπαγάνδα που γύρισε και δάγκωσε τον βόθρο στα οπίσθια… Τώρα… ξανά! Θυμάστε που κάποτε η πορτοκαλί προπαγανδιστική μηχανή μας έλεγε ότι ο Ολυμπιακός… «στερεί» από το ελληνικό βόλεϊ τη δυνατότητα μιας θέσης στο Champions League; Η… αρμάδα του Μαλακατέ και των υπολοίπων αποφάσισε φέτος να αφήσει το Champions League και να πάει στο Challenge Cup, για να… προσπαθήσει να πάρει τίτλο! Αλλά εκεί είχε… Ολυμπιακό.

Όνειρα και όνειρα, που πήγανε χαμένα… Πάνε και τα πρωτοσέλιδα και η προπαγάνδα του γνωστού μιντιακού βόθρου για… αυτοϋποβιβασμούς. Πάνε όλα… Κάποτε έδιναν συνέντευξη στη Live Sport και έλεγαν ότι ονειρεύονται ευρωπαϊκό, αλλά όταν απέναντί τους βρέθηκε ο Ολυμπιακός, τα όνειρα τα πήρε ο αέρας…

Από συνεντεύξεις και δηλώσεις ξέρουν καλά εκεί στον Παναθηναϊκό. Αλλά ο Ολυμπιακός ξέρει από αθλητισμό. Και έκλεισε ξανά τα στόματα των προπαγανδιστών, πετώντας τον αγαπημένο τους Παναθηναϊκό εκτός Challenge Cup και φουλάροντας για να σηκώσει ΞΑΝΑ ευρωπαϊκό… Έτσι είναι. Νόμιζαν ότι μεγάλωσαν και θέλησαν να το παίξουν σπουδαίοι… Αλλά είχε Θρύλο, το μενού… ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ο Δημήτρης Τζιαβράς στο gavros.gr: «Θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι στο γήπεδο»

Ο Δημήτρης Τζιαβράς στο gavros.gr: «Θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι στο γήπεδο»

Στον απόηχο την ιστορικής νίκης του Ολυμπιακού στο Κλειστό του Αγίου Θωμά, ο Δημήτρης Τζιαβράς μιλάει για τα συναισθήματα του, το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και για την στήριξη του κόσμου στην ομάδα του Τζουλιάνι.

Όλοι στο Ρέντη, δίπλα στον Θρύλο!

Όλοι στο Ρέντη, δίπλα στον Θρύλο!

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Σαββάτου (21:30) με τον Παναθηναϊκό, στο Ρέντη, για τη Volley League. Η θέση μας είναι εκεί…