Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μήνυμα εστάλη, έρχεται και η κούπα!

Το μήνυμα εστάλη, έρχεται και η κούπα!
Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023 - 14:58

Θρύλος είσαι. Και έστειλες ήδη μήνυμα, εις διπλούν. Ένα στο Ισραήλ, με το 3-0 στον πρώτο τελικό του Challenge Cup. Και ένα στον Πειραιά, με το SOLD OUT, το οποίο ανακοινώθηκε ήδη, για τον δεύτερο τελικό στο ΣΕΦ.

Αγωνιστικά η ομάδα είναι έτοιμη, παίρνοντας δύο σετ, να σφραγίσει τη μεγάλη νίκη-κατάκτηση του τροπαίου, κλείνοντας με πανηγυρικό τρόπο τη σεζόν, στην Ευρώπη. Και προχωρώντας και για τους εγχώριους τίτλους που κυνηγάει, στη συνέχεια. Η αρχή έχει ήδη γίνει, σε δύο επίπεδα. Αγωνιστικό και οπαδικό. Ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι και στο τάραφλεξ, με το 3-0 του πρώτου τελικού, αλλά και στην εξέδρα, όπου 11.000 και περισσότεροι ΓΑΥΡΟΙ θα κάνουν το φαληρικό κλειστό να… κοχλάζει!

Ο Ολυμπιακός, με τον πύρινο κόσμο του στο πλευρό του, δεν χάνει. Αυτή η κούπα θα πιάσει λιμάνι! Μετράμε αντίστροφα και… δεν περνούν οι μέρες. Αναμένουμε τα νεότερα για την πιθανή διάθεση και άλλων εισιτηρίων, από πλευράς Ερασιτέχνη, μετά την πιθανή επιστροφή από πλευράς Ισραηλινών, CEV και χορηγών. Κοινώς, καθόμαστε σε… αναμμένα κάρβουνα! Θρύλος είσαι…

Διαβάστε επίσης