Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στήριξη στον Θρύλο, να «βράζει» το Ρέντη!

Στήριξη στον Θρύλο, να «βράζει» το Ρέντη!
Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 - 21:24

Τη Μεγάλη Τετάρτη (12/4, 21:00), η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του ΟΑΚΑ, για τον δεύτερο τελικό του League Cup, με στόχο την κατάκτηση του τίτλου. Έπειτα, ακολουθεί ο μεγαλύτερος στόχος της σεζόν. Το πρωτάθλημα!

Την Τρίτη του Πάσχα (18/4), θα ξεκινήσουν οι τελικοί της Volley League. Απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο Θρύλος θέλει να σηκώσει την εφετινή κούπα του πρωταθλήματος και για να το κάνει αυτό, χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου του. Οι ΓΑΥΡΟΙ θα είναι ξανά παρών στο Ρέντη, όπως πάντα. Θα στηρίξουν την ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι, με «φόντο» ένα ακόμα τρόπαιο στην ιστορία του κορυφαίου πολυαθλητικού συλλόγου!

Πάμε να δούμε την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, για τη διάθεση των εισιτηρίων του πρώτου τελικού των πλέι οφ της Volley League:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. για τον 1ο τελικό των playoffs της Volleyleague Ανδρών απέναντι στον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί την Τρίτη (18/04/2023) και ώρα 19:15 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» ενημερώνει τους φιλάθλους του τα εξής:

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα διατίθενται από την Μεγάλη Τετάρτη (12/04/2023):

Α) Μέσω internet (www.olympiacossfp.gr) και από την Ticketmaster καθημερινά, όλο το 24ώρο και έως την εξάντλησή τους.

Για αγορά εισιτηρίων, μέσω internet, πατήστε ΕΔΩ.

Β) Από το Γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ.Καραϊσκάκης» (κάτω από την Θύρα 19-Εμπορική Στοά) καθημερινά και ώρες 10:00-18:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 5€ (Θύρα 7), 10€, 15€ (VIP), 30€ (Baseline-Court Seats).

*Στον 1o τελικό των playoffs​ δεν ισχύει η Κάρτα Μέλους, παρά μόνο τα εισιτήρια διαρκείας του βόλεϊ».

Διαβάστε επίσης