Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παντού θα... προσκυνάτε τον Ολυμπιακό!

Παντού θα... προσκυνάτε τον Ολυμπιακό!
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 - 00:20

Κανονικά, είναι από τα θέματα που δεν έπρεπε να είχε κείμενο. Είναι από εκείνα τα θέματα που αρκεί ο τίτλος. Ας περάσουμε, όμως, στο... παρασύνθημα. Πολύ κακή εποχή να είσαι Παναθηναϊκός σε επίπεδο Ερασιτέχνη. Σε βόλεϊ (Ανδρών, Γυναικών) και μπάσκετ γυναικών . Και εξηγούμαστε...

Στους τέσσερις πρώτους τελικούς των πρωταθλημάτων βόλεϊ Ανδρών, βόλεϊ Γυναικών και μπάσκετ Γυναικών, οι Πειραιώτες έκαναν το «τέσσερα στα τέσσερα» κόντρα στον ΠΑΟ!

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη (11/4), η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού έκανε θρυλικό break στο κλειστό του Μετς, «καρφώνοντας» άνετα με 3-0 σετ τον Παναθηναϊκό, στον πρώτο τελικό της Volley League.

Δύο μέρες μετά, το Σάββατο (13/4), τα κορίτσια του Θρύλου νίκησαν με 3-2 σετ τις «πράσινες» στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στον πρώτο τελικό της Volley League.

Την Κυριακή (14/4), στον πρώτο τελικό της Α1 μπάσκετ Γυναικών, οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 72-69 του ΠΑΟ στην κατάμεστη αίθουσα 5 του ΣΕΦ.

Τέλος, χθες, Δευτέρα (15/4), οι μάγκες του Καστελάνι επικράτησαν ξανά με 3-0 σετ του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στον δεύτερο τελικό της Volley League και έκαναν το δεύτερο, από τα τρία βήματα, για την κατάκτηση του τίτλου.

Εν συντομία για να μείνει βαθιά «ριζωμένο» στους «απέναντι»:

Πέμπτη: ΠΑΟ-Ολυμπιακός 0-3 (1ος τελικός βόλεϊ ανδρών).

Σάββατο: Ολυμπιακός-ΠΑΟ 3-2 (1ος τελικός βόλεϊ γυναικών).

Κυριακή: Ολυμπιακός-ΠΑΟ 72-69 (1ος τελικός μπάσκετ γυναικών).

Δευτέρα: Ολυμπιακός-ΠΑΟ 3-0 (2ος τελικός βόλεϊ ανδρών).

ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ ΑΥΤΑ! Στους τέσσερις πρώτους τελικούς των πρωταθλημάτων βόλεϊ Ανδρών, βόλεϊ Γυναικών και μπάσκετ Γυναικών, ο Ολυμπιακός μέτρησε ισάριθμες νίκες κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Πολύ κακή εποχή να είσαι Παναθηναϊκός...

Κάθε μέρα και μια… φάπα!

Εντάξει είμαστε;

Διαβάστε επίσης