Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η απογοήτευση του Ανδρεόπουλου

Η απογοήτευση του Ανδρεόπουλου
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 - 02:05

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού βρίσκεται μια «ανάσα» από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2023-24. Την Δευτέρα (15/4) το απόγευμα, οι πρωταθλητές Ελλάδας επικράτησαν με 3-0 σετ (25-17, 25-16, 26-24) του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στον δεύτερο τελικό της Volley League και έκαναν το δεύτερο, από τα τρία βήματα, για την κατάκτηση του τίτλου. Στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος, με σπουδαία εμφάνιση, 15 άσσους (15-0!) και 10 μπλοκ, ο Θρύλος κατέκτησε εύκολα τα δύο πρώτα σετ και το τρίτο με ανατροπή (15-19) και διπλασίασε τις νίκες του επί των «πράσινων», κάνοντας το 2-0 στη σειρά.

Την Πέμπτη (18/4), οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν τον τρίτο τελικό στην έδρα του ΠΑΟ, με στόχο το 3-0 στη σειρά και την κατάκτηση του τίτλου της Volley League.

Ο Παναθηναϊκός υπέκυψε για άλλη μία φορά στην ανωτερότητα των Πειραιωτών. Η διαφορά των δύο ομάδων χαοτική. Ο Ολυμπιακός «τσάκισε» τον ΠΑΟ. Ακόμα και στο τρίτο σετ, στο οποίο ήταν πίσω με 19-15, το γύρισε με άνεση και εν τέλει, έφτασε στο 26-24 και στο τελικό 3-0. Με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο να μην είναι καθόλου ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του. Και αυτό, διότι σε δεύτερο σερί ματς με τον Ολυμπιακό, δεν πήρε ούτε σετ. Ένα ακόμα 3-0, στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Στις δηλώσεις του, ήταν σαφώς πικραμένος. Είδε, ότι η ομάδα του δεν μπόρεσε να κοντράρει τον Θρύλο, για άλλη μία φορά. Ετσι, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε: «Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση. Έχουμε χάσει και τα δύο παιχνίδια και μάλιστα, με σχετικά εύκολο σκορ. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο, υπάρχει ένα επόμενο παιχνίδι, που πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να γυρίσουμε τη σειρά και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Ξέρουμε, ότι είμαστε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά σε αυτή τη φάση βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή».

Διαβάστε επίσης