Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τζούριτς: «Δύο παιχνίδια υψηλού επιπέδου, τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Τζούριτς: «Δύο παιχνίδια υψηλού επιπέδου, τίποτα δεν έχει τελειώσει»
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 - 00:52

Μια «ανάσα» από την κατάκτηση του πρωταθλήματος βρίσκεται η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού! Οι πρωταθλητές Ελλάδας επικράτησαν με 3-0 σετ (25-17, 25-16, 26-24) του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στον δεύτερο τελικό της Volley League και έκαναν το δεύτερο, από τα τρία βήματα, για την κατάκτηση του τίτλου. Στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος, με σπουδαία εμφάνιση, 15 άσσους (15-0!) και 10 μπλοκ, ο Θρύλος κατέκτησε εύκολα τα δύο πρώτα σετ και το τρίτο με ανατροπή (15-19) και διπλασίασε τις νίκες του επί των «πράσινων», κάνοντας το 2-0 στη σειρά.

Την Πέμπτη (18/4), οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν τον τρίτο τελικό στην έδρα του ΠΑΟ, με στόχο το 3-0 στη σειρά και την κατάκτηση του τίτλου της Volley League.

Μετά το ματς, ο Μίταρ Τζούριτς στάθηκε στο υψηλό επίπεδο βόλεϊ των Πειραιωτών. Και τόνισε, ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Με τον πολύπειρο κεντρικό του Ολυμπιακού να σχολιάζει, σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ: «Η αλήθεια είναι, ότι έχουμε κάνει δύο παιχνίδια υψηλού επιπέδου. Χωρίς να υποτιμάω κανέναν, παίξαμε σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ξέρουμε, ότι έχει ποιότητα ο Παναθηναϊκός. Θα πάμε στο Μετς έτοιμοι και χωρίς να έχει συμβεί τίποτα. Έχουμε την εμπειρία ως παίκτες και ομάδα να το διαχειριστούμε».

Διαβάστε επίσης