Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκέψεις για «μετακόμιση»

Σκέψεις για «μετακόμιση»
Κυριακή, 8 Μαΐου 2011 - 00:23

Στο ΔΣ του Ερασιτέχνη στις 12/05 θα τεθεί το θέμα της έδρας της ομάδας βόλεϊ, μετά τη λήξη της σύμβασης για το κλειστό του Ρέντη.

Το ενδεχόμενο να αποχωρήσει το βόλεϊ από το κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» μελετά η διοίκηση του ΤΑΑ Ολυμπιακός, σε συνεργασία με τους διοικούντες τον Ερασιτέχνη, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΓΑΥΡΟΣ» του Σαββάτου.

Η σύμβαση για το γήπεδο έληξε και το μισθωτήριο των 120.000 ευρώ ετησίως, χωρίς να υπολογίζονται τα λειτουργικά έξοδα που εκτινάσσουν το νούμερο πάνω από τις 150.000 ευρώ, δεν μπορεί να καλυφθεί.

Οι ιθύνοντες της ομάδας βόλεϊ θα επιδιώξουν επαναδιαπραγμάτευση με τον Δήμο Νίκαιας-Ρέντη και αν δεν βρεθεί ρεαλιστική λύση, σύμφωνη με τα νέα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου αλλά και ολόκληρης της χώρας, θα εγκαταλείψουν την έδρα των τελευταίων πέντε χρόνων.

Εξάλλου, το κλειστό του Ρέντη μπορεί να είναι «παλατάκι» μετά το… λίφτινγκ που έγινε πριν λίγα χρόνια με χρηματοδότηση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά δεν αποτέλεσε ποτέ καυτή έδρα για τους υπερπρωταθλητές του φιλέ. Η δύσκολη πρόσβαση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς τους υποχρέωσε στα περισσότερα παιχνίδια να αγωνίζονται παρουσία συγγενών και φίλων.

Οι «ερυθρόλευκοι» επεξεργάζονται τις εναλλακτικές λύσεις για να είναι προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα, ενώ δεν πρέπει να αποκλείεται η περίπτωση επιστροφής στο κλειστό της Δραπετσώνας. Το θέμα, μαζί με άλλα φλέγοντα του Συνδέσμου, αναμένεται να τεθεί στο ΔΣ του Ερασιτέχνη στις 12 Μαΐου.

Διαβάστε επίσης

Ο σχεδιασμός δεν περιμένει αλλά...

Ο σχεδιασμός δεν περιμένει αλλά...

Τα πρώτα πλάνα τους για τις ομάδες βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών καταστρώνουν οι αρμόδιοι αλλά οι εκλογές του Ερασιτέχνη τους «δένουν τα χέρια».

Σουηδική σχολή τίτλων!

Σουηδική σχολή τίτλων!

Οι προπονητές των 6 τελευταίων τίτλων του Ολυμπιακού, Γ. Καλμαζίδης και Αντ. Κρίστιανσον μίλησαν στον «ΓΑΥΡΟ».

Και οι τρεις ήταν υπέροχες!

Και οι τρεις ήταν υπέροχες!

Ο Ολυμπιακός στο βόλεϊ κατέκτησε τα πάντα (πρωτάθλημα, κύπελλο, Σούπερ Καπ) και η ομάδα μετά την επιτυχία της φωτογραφήθηκε με τα τρία τρόπαια...

«Πόρτα» στο Champions League

«Πόρτα» στο Champions League

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν αντέχουν το κόστος της συμμετοχής στο Champions League και αναμένεται να δηλωθούν στο CEV Cup ως Κυπελλούχοι.