Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρεκόρ και απόλυτη επιτυχία

Ρεκόρ και απόλυτη επιτυχία
Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2011 - 19:54

12th Forthnet Group Beach Volley Tournament: Ολοκληρώθηκε με ρεκόρ συμμετοχών και απόλυτη επιτυχία. Το τουρνουά– θεσμός του καλοκαιριού ολοκλήρωσε τη φετινή 12η επιτυχημένη χρονιά διοργάνωσης.

Το τουρνουά άνοιξε την αυλαία του την Παρασκευή 1/7 στην παραλία Αγίων Αποστόλων στα Χανιά. Περισσότερες από 40 ομάδες αγωνίστηκαν στον όμιλο των Ανδρών και των Γυναικών, ενώ δεκάδες επισκέπτες κατέκλυσαν την παραλία παρακολουθώντας θέαμα υψηλού επιπέδου που πρόσφεραν οι διαγωνιζόμενες ομάδες. Στο τέλος του τουρνουά, την Κυριακή 3/7, όλοι μαζί διασκέδασαν σε ένα μεγάλο beach party Η συνέχεια δόθηκε στη Θεσσαλονίκη στην παραλία Ποταμού Επανομής το τριήμερο 8 – 10/7 και εκεί με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 40 ομάδες Ανδρών και Γυναικών.

Ο Όμιλος Forthnet,διργάνωσε το τουρνουά σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) και τον πρώην διεθνή αθλητή του Volley και άριστο γνώστη του αθλήματος, Μιχάλη Τριανταφυλλίδη

Το 12th Forthnet Group Beach Volley Tournament Είναι μια ακόμη έμπρακτη στήριξη του Ομίλου Forthnet στον ελληνικό αθλητισμό, επαγγελματικό ή ερασιτεχνικό, αλλά και ειδικά στο volley το οποίο επιλέγει να προβάλλει από τα κανάλια Νοvasports.

Διαβάστε επίσης

Παίρνει Χιμένες

Παίρνει Χιμένες

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον 21χρονο διεθνή διαγώνιο Ρόναλντ Χιμένες, ο οποίος θα καλύψει το κενό του Τζούριτς.