Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρεμιέρα με Μαρκόπουλο

Πρεμιέρα με Μαρκόπουλο
Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2011 - 23:21

Δεν απέφυγε το ματς με σπουδαίο αντίπαλο η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, στην κλήρωση για την Α1, που έγινε την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα «Αρίων» στο Μοσχάτο. Η ομάδα του Τέλη Σωτήρχου θα υποδεχθεί το δυνατό συγκρότημα του Μαρκόπουλου, στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα, η οποία πιθανολογείται ότι θα γίνει στις 15 Οκτωβρίου.

Οι «ερυθρόλευκες» θα υποδεχθούν και τον Παναθηναϊκό την 4η αγωνιστική, ενώ αμέσως μετά θα φιλοξενηθούν από την ΑΕΚ.

Πριν την κλήρωση έγινε συζήτηση με τις ομάδες, που αφορούσε στην ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος και κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει στις 15 Οκτωβρίου. Αυτό θα επικυρωθεί στο Δ.Σ. που θα κάνει στις 8 Οκτωβρίου, μία εβδομάδα νωρίτερα, η ομοσπονδία βόλεϊ.

Η πολύ όμορφη αίθουσα στο Μοσχάτο, που έγινε η κλήρωση της Α1 βόλεϊ, ήταν προσφορά του αντιπροέδρου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (και εφόρου στο πόλο Γυναικών), Νίκου Σαλαπατάρα.

Ο τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού, Νίκος Μαντούβαλος, παρέλαβε το βραβείο της Κόλεβα για την πρώτη σκόρερ του περυσινού πρωταθλήματος, ενώ τον αριθμό που σύστησε τον κλειδάριθμο του Ολυμπιακού, που ήταν το 2, τράβηξε η Δήμητρα Γιακούμη, η οποία συνοδευόταν από ένα κοριτσάκι, το οποίο φορούσε τη νέα φανέλα της ομάδας βόλεϊ Γυναικών (με τον χορηγό Bios Balance) και επί της ουσίας την παρουσίασε.

Διαβάστε επίσης

Οι παρέες του Θρύλου

Οι παρέες του Θρύλου

Σε δύο τραπέζια είχαν μοιραστεί οι «ερυθρόλευκες», στην εκδήλωση για το νέο πρωτάθλημα.

Τα ταλέντα του Θρύλου

Τα ταλέντα του Θρύλου

Η Πωλίνα Μπίλλια, η Ειρήνη Κοκκινάκη και η Δανάη Μουρατίδη μιλούν στο gavros.gr για την πρώτη φετινή τους εμφάνιση με την ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού.

Θρύλος εναντίον Ντίμα

Θρύλος εναντίον Ντίμα

Φιλική νίκη επί του Στρατού Ξηράς πήρε ο Ολυμπιακός που βρέθηκε απέναντι στον στρατευμένο Ντίμα Φιλίπποφ.

«Γίνεται καλή δουλειά»

«Γίνεται καλή δουλειά»

Στην εξυγίανση του Ερασιτέχνη αναφέρθηκε ο Ανδρέας Ανδρεάδης σε εκδήλωση πριν την κλήρωση της Α1 βόλεϊ...