Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην πρίζα...

Στην πρίζα...
Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012 - 13:55

Για τον αγώνα με τη Νίκη Αιγινίου, την Κυριακή στο Ρέντη, ετοιμάζεται η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, ωστόσο τους «ερυθρόλευκους» απασχολούν και οι επόμενες αναμετρήσεις σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Μετά το κυριακάτικο ματς με τους νεοφώτιστους, που θα γίνει στις 19:00 αντί για τις 19:30, ακολουθεί η αναχώρηση της αποστολής την Τρίτη για τη Βοσνία, όπου μία ημέρα αργότερα οι Πειραιώτες θα παίξουν με τη Μλάντοστ Μπρίτσκο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Challenge Cup.

Εκεί περιμένει η Λέφσκι Σόφιας, με τους Βούλγαρους να έχουν ήδη... πριζώσει τους Πειραιώτες με τη συνειδητή επιλογή τους να αποκλειστούν από το CEV Cup θεωρώντας ότι θα έχουν πιο βατούς αντιπάλους στο Challenge Cup!

Προηγείται πάντως ο αγώνας με τον Φοίνικα Σύρου την επόμενη αγωνιστική, που δεν έχει οριστεί ακόμα καθώς εξαρτάται από τα τηλεοπτικά. Οι νησιώτες έμαθαν την Παρασκευή ότι το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή τους για τον περσινό πέμπτο τελικό με τον Ηρακλή και η ποινή του -3 παραμένει, εκτός κι αν καταφύγουν στο CAS.

Διαβάστε επίσης

Το απόλυτο πριν την ΑΕΚ

Το απόλυτο πριν την ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή στο Ρέντη τους Μακεδόνες Αξιού (15:30), μία αγωνιστική πριν το ντέρμπι με τις «κιτρινόμαυρες».