Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Και τώρα στο πρωτάθλημα...»

«Και τώρα στο πρωτάθλημα...»
Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013 - 20:12

O Θάνος Μαρούλης ήταν από τους βασικούς συντελεστές της χθεσινής νίκης του Ολυμπιακού επί της Νόλικο Μαασέικ με την οποία οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το πάνω χέρι για την κατάληψη της 2ης θέσης του ομίλου του Champions League.

Ο 25χρονος πασαδόρος ξεκίνησε βασικός εξαργυρώνοντας τις καλές του εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια και μετά την επίτευξη του στόχου δήλωσε στην κάμερα του gavros.gr:

«Καταφέραμε να πάρουμε μια σπουδαία νίκη μετά από μια πολύ κακή εμφάνιση στην Κηφισιά πρις λίγες μέρες. Αυτή η επιτυχία όμως δεν θα έχει κανένα νόημα αν το Σάββατο δεν είμαστε και πάλι συγκεντρωμένοι. Έχουμε ευκαιρία τώρα που έχει διακοπή το Champions League να προσέξουμε το πρωτάθλημα.

Η Ευρώπη είναι μια πολύ ωραία εμπειρία και όσο πιο μακριά πάμε τόσο καλύτερα. Ακόμα κι όταν βρισκόμασταν με την πλάτη στον τοίχο δεν το βάζαμε κάτω και με πίεση στο σερβίς καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Όσο για τη συνεργασία του με τον Βασίλη Κουρνέτα, δήλωσε: «Έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία. Είναι ένας πασαδόρος που θαυμάζω και μάλιστα είχα φανέλα του όταν ήμουν μικρός. Τον ευχαριστώ πολύ που με βοηθάει».

Διαβάστε επίσης

«Νίκη με ΠΑΟΚ»

«Νίκη με ΠΑΟΚ»

Μόνο νίκη θέλει ο Δημήτρης Καζάζης, όπως είπε σε δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με τους Θεσσαλονικείς.

Θρύλος από... ατσάλι!

Θρύλος από... ατσάλι!

Ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα κόντρα στην Νόλικο και πήρε τη νίκη με 3-1 σετ στο Ρέντη...