Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πλήρης στον «τελικό»

Πλήρης στον «τελικό»
Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013 - 00:55

Για το Μαασέικ του Βελγίου αναχωρεί το πρωί της Δευτέρας η αποστολή του Ολυμπιακού, όπου την Τρίτη θα αντιμετωπίσει τη Νόλικο στο κρίσιμο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του Champions League (21:30).

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα που θα κατακτήσει τη 2η θέση του Β' ομίλου και από το αποτέλεσμά της εξαρτώνται οι ελπίδες πρόκρισης των πρωταθλητών Ελλάδας στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Την αποστολή θα ακολουθήσουν ο Μίλαν Γιούρισιτς και ο Βασίλης Κουρνέτας, που τραυματίστηκαν την Παρασκευή στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Παμβοχαϊκό. Ο Γιούρισιτς έχει ελαφρύ διάστρεμμα και ο Κουρνέτας τράβηγμα στον προσαγωγό, όμως θα ταξιδέψουν με τους συμπαίκτες τους και ο Δημήτρης Καζάζης θα αποφασίσει την ημέρα του αγώνα αν θα τους χρησιμοποιήσει.

Διαβάστε επίσης

Στους «12» μέσω Βελγίου

Στους «12» μέσω Βελγίου

Τον αγώνα της χρονιάς στο Champions League δίνει το βράδυ της Τρίτης (21:30, ΟΤΕ SPORT 5, live στο gavros.gr) ο Ολυμπιακός στο Μαασέικ απέναντι στη Νόλικο.

«Θα παίξουμε ελεύθερα»

«Θα παίξουμε ελεύθερα»

Οι «ερυθρόλευκοι» για τον κρίσιμο αγώνα της Τρίτης με τη Νόλικο στο Μαασέικ (21:30, ΟΤΕ SPORT 5, live στο gavros.gr).

Αγωνία για δύο!

Αγωνία για δύο!

Οι Μίλαν Γιούρισιτς και Βασίλης Κουρνέτας τραυματίστηκαν κόντρα στον Παμβοχαϊκό και το Σάββατο θα εκτιμηθεί η κατάσταση τους.