Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Της δίνει ευκαιρίες...

Της δίνει ευκαιρίες...
Τρίτη, 27 Μαΐου 2014 - 18:50

Δανεική, με υποσχετική, προκειμένου να πάρει εμπειρίες θα παραχωρηθεί τη νέα σεζόν η Πωλίνα Μπίλλια. Για την 20χρονη κεντρική, που προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και βρίσκεται στις Γυναίκες από το 2011, κρίθηκε πως η καλύτερη επιλογή είναι να πάει σε ομάδα όπου θα πάρει χρόνο συμμετοχής, θα έχει την ευκαιρία να «ψηθεί» και δυνητικά να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Στην Μπίλλια έχει μιλήσει και ο Γιάννης Νικολάκης, με τον οποίο συζήτησαν διεξοδικά τις επιλογές της, ενώ η πρακτική δεν είναι νέα, αφού κάτι ανάλογο -και μάλιστα πιο μαζικά- είχε αποφασίσει η διοίκηση του Ερασιτέχνη πριν από δύο χρόνια, όταν είχε δώσει αθλήτριες από το «φυτώριο» στον ΔΑΣ Δραπετσώνας.

Μία από αυτές τότε ήταν η Ειρήνη Κοκκινάκη. Το πού θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν η 18χρονη διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα των Πανελλήνιων εξετάσεων, αφού υπάρχει περίπτωση να περάσει σε σχολή εκτός Αττικής.

Διαβάστε επίσης

Εκτός κινδύνου ο Κουζούνης

Εκτός κινδύνου ο Κουζούνης

Στην εντατική, εκτός κινδύνου, νοσηλεύεται από τα ξημερώματα ο Παύλος Κουζούνης, έπειτα από τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του.