Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η 4η ημέρα του summer camp (pics)

Η 4η ημέρα του summer camp (pics)
Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 - 17:17

Μια ακόμα ημέρα στο σπίτι των πρωταθλητών Ελλάδας πέρασαν τα 280 παιδιά που συμμετέχουν στο Olympiacos Summer Camp 2017 το οποίο πραγματοποιείται στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη.

Τα μικρά παιδιά ζουν το όνειρό τους και μαθαίνουν από τους καλύτερους τα μυστικά του ποδοσφαίρου. Σήμερα, Πέμπτη, ήταν η 4η ημέρα του camp, το οποίο ολοκληρώνεται την Παρασκευή και όλα τα παιδιά θα πάρουν πλούσια δώρα ενώ τα περιμένουν και πολλές εκπλήξεις.

Το πρόγραμμα της 4ης ημέρας περιελάμβανε εκτός από το ποδόσφαιρο, σεμινάριο αθλητικής διατροφής από την διατροφολόγο, Διονυσία Αργυροπούλου, πολλά θεωρητικά μαθήματα από τους προπονητές και τρεις ξεναγήσεις στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στο Μουσείο του Ολυμπιακού.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές μαθαίνουν τι πρέπει να προσέχει ένα αθλητής στην διατροφή του, ξεναγούνται στις εκπληκτικές εγκαταστάσεις του γηπέδου του Ολυμπιακού, μαθαίνουν την ιστορία του συλλόγου και φυσικά δίνουν πολλούς αγώνες.

Ο εμβληματικός αρχηγός του Ολυμπιακού και Διευθυντής της Ακαδημίας, Κυριάκος Καραταϊδης, ο οποίος «τσεκάρει» τα παιδιά και δίνει πολύτιμες συμβουλές, δήλωσε: «Είναι εκπληκτικό αυτό που ζουν τα παιδιά εδώ στο Ρέντη. Έχουν την δυνατότητα να απολαμβάνουν αυτές τις σπουδαίες εγκαταστάσεις που είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη και να εκπαιδεύονται από τους καλύτερους. Είναι τυχερά. Το Summer Camp του Ολυμπιακού είχε ξεκινήσει όταν ακόμη ήμουν αρχηγός στην ομάδα και σίγουρα έχει γίνει θεσμός. Κάθε χρόνο είναι πιο ποιοτικό και γι' αυτό συμμετέχουν και περισσότερα παιδιά απ' όλη την Ελλάδα και τον κόσμο. Είμαστε χαρούμενοι που όλα αυτά τα παιδιά είναι στην οικογένεια μας, στην τεράστια οικογένεια του Ολυμπιακού. Η οικογένεια κερδίζει από το Camp και τα παιδιά κερδίζουν πολλά από την επαφή τους με τον Ολυμπιακό».

Δείτε φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης

Κλικ από το Summer Camp

Κλικ από το Summer Camp

«Ανοικτό» είναι αυτές τις ημέρες το Summer Camp του Ολυμπιακού και παρακάτω θα μπορέσετε να δείτε διάφορες φωτογραφίες.