Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλο διπλό στο Αγρίνιο για την Κ20 του Θρύλου

Μεγάλο διπλό στο Αγρίνιο για την Κ20 του Θρύλου
Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017 - 14:54

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Εχει ξυπνήσει η Κ20 του Ολυμπιακού. Οι Νέοι του Θρύλου πέτυχαν ακόμη μία νίκη, την 5η συνεχόμενη για το ελληνικό πρωτάθλημα και πλέον πλησίασαν ακόμη περισσότερο την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Βασίλη Βούζα πήραν παλικαρίσια νίκη μέσα στο Αγρίνιο με 2-0 κόντρα στον Παναιτωλικό και έδειξαν για ακόμη μία εβδομάδα ότι έχουν αφήσει πίσω τους μια και καλή το άσχημο ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Θρύλος με γκολ του εξαιρετικού Βοΐλη στο 30’, έπειτα από ασίστ του Βάρκα και του επίσης πολύ καλού Βρουσάι στο 81’ έφτασαν σε ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό διπλό για τη συνέχεια της σεζόν.

Οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση και παρά το γεγονός ότι δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα στις ευκαιρίες των Βάρκα στο 19’ και Κωστανάσιο στο 21’ τελικά κατάφεραν να μετατρέψουν σε γκολ την υπεροχή τους και να φτάσουν στη νίκη.Στο 45’ ο Στάθης Λάμπρου είχε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 2-0, ωστόσο το σουτ του σταμάτησε πάνω στους αμυντικούς του Παναιτωλικού, οι οποίοι «έκοψαν» τη μπάλα πάνω στη γραμμή.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι αύξησαν την πίεση τους, στο 64’ ο Θάνος Κωστανάσιος έπιασε κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ ο ίδιος παίκτης έχασε και άλλες κλασσικές ευκαιρίες. Το 2-0 πέτυχε τελικά στο 81’ με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ ο Μάριος Βρουσάι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0

Καλαντζής, Πριόνας, Μπακογιάννης, Χριστογιάννης, Γιαννιώτης, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης, Νταλακούρας, Γκασούκας (80’ Καββαδίας Αλ.), Κυζιρίδης (68’ Κοτρότος), Καββαδίας (46’ Γεωργούσης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2

Καράδαης, Λάμπρου, Ράμα, Πανάγου, Κουγιός, Νεοφυτίδης, Ξενιτίδης (88’ Δήμος), Κωστανάσιος (83’ Φυτόπουλος), Βρουσάι, Βάρκας, Βοϊλης (75’ Χατζηιωαννίδης).

Διαβάστε επίσης