Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέρασαν από το Ρουφ οι Νέοι

Πέρασαν από το Ρουφ οι Νέοι
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018 - 15:48

Σε αγώνα για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ελλάδας, οι Νέοι του Ολυμπιακού κέρδισαν με 3-1 εκτός έδρας τον Ατρόμητο και έφτασαν τους 47 πόντους, σε 20, όμως, αναμετρήσεις. Μπορεί ο Θρύλος να άρχισε καλά την αναμέτρηση, αλλά ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 12' με δυνατό σουτ του Τριμμάτη.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, ανέβασε στροφές και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 36' με τον Βρουσάι να δίνει στον Βοΐλη, που με σουτ κατάφερε να κάνει το 1-1. Το 1-2 έγινε στο 49ο λεπτό, όταν ο Πανάγου έδωσε στον σκόρερ του πρώτου τέρματος, που σημείωσε το 12ο γκολ του στη διοργάνωση.

Από εκεί και πέρα, στο 65' ο Ολυμπιακός έκανε το 1-3 με τον Βάρκα, ύστερα από σουτ του Βοΐλη και «κόντρα» στον Κίναλη. Τα 13 γκολ έφτασε ο Βάρκας στο πρωτάθλημα.

Ο Θρύλος θα μπορούσε να κάνει το 1-4 στο 87', αλλά ο Πανάγου δεν μπόρεσε να νικήσει στο τετ-α-τετ τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Επόμενος αγώνας, αυτός με τον Πανιώνιο.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κίναλης, Νταούλιας, Λώλος, Παπαδογιωργάκης, Βιταλιώτης, Ιμέρι, Νταβιώτης(77' Νιτσάκης), Ρούνης (67΄ Κοτσίκος), Τριμμάτης (86' Χιλάι), Λαζαρίδης, Τσεκερίδης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Κουγιός (77' Γαλούπης), Λάμπρου, Ράμα, Πέιος (67' Νεοφυτίδης), Χατζηιωαννίδης, Ξενιτίδης (75΄ Τσερκώνης), Βάρκας, Βρουσάι, Βοΐλης

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζει έτσι και παίρνει το 4ο σερί

Συνεχίζει έτσι και παίρνει το 4ο σερί

Η Κ20 του Ολυμπιακού έπαιξε μπαλάρα κόντρα στον Ατρόμητο (1-3), θα μπορούσε να είχε σκοράρει ακόμη περισσότερα τέρματα, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και είναι πανέτοιμη για την μεγάλη ανατροπή.

Θρίαμβος στο ρελαντί!

Θρίαμβος στο ρελαντί!

Δίχως να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 4-0 την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα Εφήβων.