Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην κορυφή των σκόρερ ο Βάρκας

Στην κορυφή των σκόρερ ο Βάρκας
Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018 - 17:39

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Μία πολύ καλή χρονιά πραγματοποιεί τη φετινή σεζόν ο Γιάννης Βάρκας με τους Νέους του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο φαίνεται και από τους αριθμούς του.

Ο επιθετικός της Κ20 των «ερυθρόλευκων» σκόραρε σε ακόμη ένα ματς του φετινού πρωταθλήματος, φτάνοντας έτσι τα 14 στη σεζόν, βρισκόμενος με αυτό τον τρόπο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ.

Ο Βάρκας έχει βελτιώσει αρκετά το παιχνίδι του και δείχνει ότι με σκληρή δουλειά και υπομονή θα μπορέσει να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα.

Ο σέντερ φορ των «ερυθρόλευκων» στο ματς με τον Πανιώνιο έβγαλε τεράστιο πάθος στον αγωνιστικό χώρο και ακόμη και όταν έχανε κάποια μονομαχία κατάφερνε τελικά με πείσμα να βγαίνει ξανά πρώτος στην μπάλα.

Η διάθεση του Βάρκα, καθώς και άλλων παιδιών στην ομάδα, καθώς και τα 14 γκολ που έχει σημειώσει μέχρι στιγμής κάνουν φανερή την πίστη και τη θέληση όλων να επιστρέψουν στην κορυφή και να σηκώσουν το 4ο σερί πρωτάθλημα Νέων.

Διαβάστε επίσης

Εύκολα τον Πανιώνιο

Εύκολα τον Πανιώνιο

Δίχως να συναντήσουν ιδιαίτερες δυσκολίες, οι Νέοι του Ολυμπιακού επικράτησαν με 2-0 του Πανιωνίου σε ματς που έγινε στο Ρέντη για την 22η αγωνιστική.

Δείτε πώς έγινε το 2-0... (vid)

Δείτε πώς έγινε το 2-0... (vid)

Δείτε μέσω της κάμερας του gavros.gr πώς οι Νέοι του Ολυμπιακού έκαναν το 2-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με το πέναλτι του Βάρκα.

Η πρώτη ομάδα, στο ματς (pics)

Η πρώτη ομάδα, στο ματς (pics)

Αρκετοί παίκτες της πρώτης ομάδας είδαν από κοντά την αναμέτρηση του Θρύλου στους Νέους, αλλά και φυσικά ο Όσκαρ Γκαρθία.