Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιτυχημένη παρουσία της Σχολής Ένωση Ρέντη σε τουρνουά

Επιτυχημένη παρουσία της Σχολής Ένωση Ρέντη σε τουρνουά
Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 - 14:27

Συνεχίζουν να ξεχωρίζουν οι Σχολές του Ολυμπιακού. Σειρά της Σχολής Ένωση Ρέντη να διαπρέψει, με τα παιδιά της από το τμήμα Junior να έχουν άκρως επιτυχημένη παρουσία σε τουρνουά που έγινε στις εγκαταστάσεις του Kifisos F.C.

Τα παιδιά των «ερυθρόλευκων» μπόρεσαν να διασκεδάσουν, παίζοντας ποδόσφαιρο, με όλες τις υπόλοιπες ομάδες να τους δίνουν συγχαρητήρια μετά το τέλος κάθε αγώνα για τις επιδόσεις τους, αλλά και για το ήθος τους, αναγνωρίζοντας τη δουλειά που γίνεται από τους Πειραιώτες σε όλους τους τομείς και όχι μόνο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού σε όλες τις Σχολές και στην Ακαδημία της ομάδας έχουν ως πρωταρχικό στόχο τη δημιουργία σωστών προσωπικοτήτων με ενάρετους χαρακτήρες και στη συνέχεια εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε επίσης

«Κλικ» από το διπλό του Θρύλου στη Λάρισα (pics)

«Κλικ» από το διπλό του Θρύλου στη Λάρισα (pics)

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση της Κ20 του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΛ, καθώς και από τα συγχαρητήρια των «βυσσινί» και του Αλέξη Κούγια αλλά και των «ερυθρόλευκων» στους παίκτες της ομάδας.

Δίπλα στην ομάδα ο Καραταΐδης

Δίπλα στην ομάδα ο Καραταΐδης

Ο διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού βρέθηκε στη Λάρισα στο ματς των Νέων με την ΑΕΛ, δίνοντας συγχαρητήρια στους «ερυθρόλευκους» για την εμφάνισή τους.