Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζονται οι επιτυχίες για τις Σχολές του Θρύλου

Συνεχίζονται οι επιτυχίες για τις Σχολές του Θρύλου
Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 - 14:09

Δεν σταματάνε οι επιτυχίες για τις Σχολές του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» συμμετείχαν σε τουρνουά στη Θεσσαλονίκη καταφέρνοντας να πάρουν μέρος σε 3 από τους 4 τελικούς της διοργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο (14/4) διοργανώθηκε το τουρνουά «Acadimies Golden Cup», με τις Σχολές Θεσσαλονίκης, Ρέντη και Μεγάρων να σημειώνουν πολύ σημαντικές επιτυχίες.

Στην κατηγορία Pro Junior (2009-10) o τελικός ήταν ανάμεσα στη Σχολή Μεγάρων και στη Σχολή Ρέντη με την πρώτη να κερδίζει με 3-2 και να κατακτά το τρόπαιο.

Στην κατηγορία Junior (2007-08) η Σχολή Θεσσαλονίκης έφτασε στον τελικό αλλά ηττήθηκε με 3-1 από τον ΠΑΟΝΕ ενώ στην κατηγορία Παιδικό (2003-04) η Σχολή Θεσσαλονίκης έπαιξε στον τελικό και ηττήθηκε με 2-0 από τον Απόλλων Πόντου.

Μετά το τέλος της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις με τον Δριγκάκη από τη Σχολή Θεσσαλονίκης να παίρνει το βραβείο στην κατηγορία Junior, ενώ στην κατηγορία Pro Junior MVP ήταν ο Καβάλος της Σχολής Ρέντη και καλύτερος τερματοφύλακας ο Ασλάνης της Σχολής Μεγάρων.

Οι «ερυθρόλευκοι» τις ημέρες που βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη στο περιθώριο του τουρνουά είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το Λευκό Πύργο αλλά και το Χωριό της Ειρήνης.

Να σημειωθεί ότι στην τελευταία ημέρα των αγώνων το παρών στη Θεσσαλονίκη έδωσε ο Διευθυντής Σχολών του Θρύλου Βασίλης Νάνος.

Διαβάστε επίσης