Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η σφραγίδα του Τάσου Πάντου στην επιτυχία της Κ17!

Η σφραγίδα του Τάσου Πάντου στην επιτυχία της Κ17!
Σάββατο, 12 Μαΐου 2018 - 10:33

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού έγραψε ακόμη μία χρυσή σελίδα στην ιστορία της στο Αγρίνιο με την κατάκτηση του τροπαίου από την Κ17.

Μερίδιο της επιτυχίας αυτής φυσικά έχουν οι παίκτες, οι προπονητές, και φυσικά η διοίκηση του Θρύλου που φροντίζει να μην λείπει τίποτα από κανέναν στην ομάδα.

Ένας από τους ανθρώπους που συνέβαλαν στο να φτάσει η ομάδα σε αυτή την επιτυχία είναι και ο Τάσος Πάντος. Ο βοηθός προπονητή της Κ17 του Θρύλου και πρώην ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων».

Ο Έλληνας κόουτς είχε σημαντική συμμετοχή στο να φτάσει η ομάδα σε αυτή την επιτυχία, κάτι το οποίο τόνισε και ο πρώτος τεχνικός της ομάδας, Τάσος Θέος, ο οποίος θέλησε να του δώσει το Κύπελλο την ώρα που μιλούσε στο newsacademies.gr, δείχνοντάς του ότι το αξίζει, και παράλληλα με αυτό τον τρόπο τον ευχαρίστησε για τη βοήθειά του. Μία αν μη τι άλλο πολύ ωραία κίνηση, που δείχνει ότι ο Ολυμπιακός είναι μία οικογένεια.

Ο Τάσος Πάντος έζησε με απίστευτη ένταση τον τελικό. Το γεγονός ότι στο τελευταίο πέναλτι του Γκοτζαμανίδη με το οποίο ο Θρύλος κατέκτησε το τρόπαιο είχε γυρίσει την πλάτη, καθώς δεν άντεχε να βλέπει, τα λέει όλα. Αμέσως μετά, όταν κατάλαβε ότι ο αμυντικός της ομάδας είχε σκοράρει, γύρισε και αγκάλιασε τον Θέο. Μικρά πράγματα που δείχνουν το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει και που είναι και ένα από τα μυστικά αυτής της επιτυχίας.

Και δεν είναι μόνο αυτό, όλοι στον πάγκο του Θρύλου ενθάρρυναν τους παίκτες, όταν έμειναν πίσω στο σκορ, βοηθώντας τους να το πιστέψουν, να βγάλουν ψυχή και έτσι να φτάσουν στην κούπα.

Το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας βρίσκεται λοιπόν στους παίκτες, οι οποίοι έδειξαν ότι έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους για να διαπρέψουν, ωστόσο, βρίσκεται και σε όλη στην Ακαδημία, από τους προπονητές, φροντιστές, και φυσικά από τη διοίκηση.

Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε στο newsacademies αμέσως μετά την κατάκτηση του τροπαίου πατώντας ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης