Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη Γαλλία οι Έφηβοι

Στη Γαλλία οι Έφηβοι
Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 - 11:49

Με προορισμό το Ρεζέ της Γαλλίας αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης (17/05) η αποστολή της ομάδας των Εφήβων της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, προκειμένου να συμμετάσχει στο τουρνουά που διοργανώνει από τις 18 έως τις 20 Μαΐου η Ρεζέ.

Οι «ερυθρόλευκοι» οι οποίοι πριν από λίγες μέρες κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ Κ-17, θα λάβουν μέρος για δεύτερη διαδοχική χρονιά στο τουρνουά, αποδεχόμενοι την πρόσκληση της γαλλικής ομάδας και έτσι θα συμμετάσχουν για μια ακόμα φορά σε ένα πολύ δυνατό τουρνουά στο οποίο μάλιστα την περυσινή χρονιά είχαν καταλάβει την 3η θέση.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Γ’ όμιλο μαζί με τη Ρεζέ, την Τουρ και τη Μουλιέν και αρχίζει τους αγώνες της την Παρασκευή απέναντι στη διοργανώτρια.

Η αποστολή των Εφήβων του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Στουρνάρας, Σφύρλας, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουϊδης, Κωνσταντινίδης, Δολαψάκης, Μπαλωμένος, Μαρτίνης, Μούγιος, Τσακίρης, Κοτσιανούλης, Τασιάς, Νικόλης, Φέκκας, Μπόνιος, Γεωργαντής, Μπουλάρι, Ζαχαράκης.

Την αποστολή συνοδεύουν οι Βασίλης Βούζας, Αριέλ Ιμπαγάσα, Τάσος Θέος, Μάκης Βενιαμίν, Βαγγέλης Κουτσογιάννης, Θωμάς Θωμάς.

Διαβάστε επίσης