Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαλάρα και τεσσάρα!

Μπαλάρα και τεσσάρα!
Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018 - 19:44

Σε ανοδική πορεία είναι η ομάδα Κ15 του Ολυμπιακού. Οι νεαροί «ερυθρόλευκοι» σημείωσαν το απόγευμα του Σαββάτου, στην Κρήτη, την 3η συνεχόμενη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Σε ένα ματς που είχαν από την αρχή τον έλεγχο, αλλά δεν ήταν εύκολο διότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς από τη βροχή που είχε προηγηθεί. Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Νίκου Τοπολιάτη κυριάρχησαν και νίκησαν 4-1 τον ΟΦΗ.

Ο Χρήστος ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 24' (0-1), αλλά ο ΟΦΗ κατάφερε να ισοφαρίσει πολύ γρήγορα, στο 27', με σκόρερ τον Σωμαράκη. Ο Ρέτσος ήταν εκείνος που έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Ολυμπιακό, με το γκολ που πέτυχε το 35'. Με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνει με την Κ15 του Ολυμπιακού να προηγείται 2-1 στην Κρήτη.

Στο δεύτερο μέρος οι «ερυθρόλευκοι» δεν άφησαν στην ομάδα του Ηρακλείου περιθώρια αντίδρασης. Ειδικά από τη στιγμή που διεύρυναν το προβάδισμά τους σε 3-1 με το τέρμα του Φλώκου στο 51'. Εκεί ουσιαστικά κρίθηκε το ματς, αλλά οι Παίδες του Ολυμπιακού δεν είχαν «πει» την τελευταία τους λέξη. Ένα ακόμα γκολ, στο 73', με τον Ποιμενίδη που διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

ΟΦΗ Κ15: Χωραΐτης, Χασουράκης, Χότζα, Γκρίτζαλης, Σπυριδάκης, Χαλκιαδάκης (70' Βαρβεράκης), Αμανάκης (74' Περογαμβράκης), Αποστολάκης, Σωμαράκης, Μαμουλάκης (46' Κονιός), Γεωργαλής (65' Βιτώρος, 74' λ. τρ. Ξυστράκης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ15: Σίνα, Κατηφόρης, Μπομπότης, Ρέτσος (75' Βλασόπουλος), Γιαλεδάκης, Σταυρόπουλος, Πάνου (69' Μάνδρος), Χρήστου, Φλώκος (56' Πρελιάς), Κουτσογούλας (63' Κατσαούνης), Ποιμενίδης (75' Μπόλης).

Διαβάστε επίσης

Ερυθρόλευκο «εξπρές»

Ερυθρόλευκο «εξπρές»

Η ομάδα Κ17 αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα (18/11, 11:00) με στόχο το «9 στα 9» στο πρωτάθλημα.