Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εύκολα και απλά πήρε μια ακόμα νίκη!

Εύκολα και απλά πήρε μια ακόμα νίκη!
Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018 - 13:46
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Η ομάδα Κ15 του Ολυμπιακού επικράτησε άνετα με 1-0 της αντίστοιχης του Ατρόμητου στο Ρέντη και έτσι πήρε την πέμπτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Πάνου στο 10' με όμορφο σουτ στην κίνηση.

Οι νεαροί «ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν από το πρώτο λεπτό και είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο ματς, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν άλλο γκολ. Κάτι που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο τερματοφύλακα Παπαϊωάννου. Ο γκολκίπερ του Ατρόμητου έκανε πολλές σωτήριες επεμβάσεις.

Το γεγονός, δε, ότι το τελικό σκορ ήταν μόλις 1-0 έχει να κάνει με τη δική του απόδοση, διότι σε πολλές περιπτώσεις με τις αποκρούσεις του αποσόβησε το δεύτερο γκολ και δεν επέτρεψε στους «ερυθρόλευκους» να φτάσουν σε μια νίκη με μεγαλύτερο σκορ.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος και το ματς πέρασε... ξεκούραστα για τον τερματοφύλακα Αδαμόπουλο που ουσιαστικά χρειάστηκε να επέμβει μόλις μια φορά στο ματς.

Το φιλμ της αναμέτρησης:

3' Μακρινό σουτ του Χρήστου, θα μπλοκάρει ο γκολκίπερ Παπαϊωάννου με διπλή προσπάθεια καθώς αρχικά του γλίστρησε η μπάλα από τα χέρια.

10' 1-0: Ο Κουτσογούλας έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Πάνους με σουτ στην κίνηση έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό.

25' Ευκαιρία με τον Πάνο μέσα από την περιοχή, αλλά ο Παπαϊωάννου έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ.

31' Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Πάνο, η μπάλα στο πάνω μέρος του οριζοντίου δοκαριού...

52' Γυριστό σουτ του Σταυρόπουλου, η μπάλα θα περάσει δίπλα από την εστία του γκολκίπερ του Ατρόμητου.

60' Ατομική ενέργεια του Κουτσογούλα, αλλά ο τερματοφύλακας Παπαϊωάννου αντέδρασε σωστά και αποσόβησε το 2-0.

64' Σουτ του Μούτση μέσα από την περιοχή, εξαιρετική επέμβαση από τον Αδαμόπουλο.

70' Κεφαλιά του Φλώκου από καλή θέση, η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Παπαϊωάννου.

75' Μια ακόμα ευκαιρία με τον Πάνο, αλλά ο Παπαϊωάννου έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ15: Αδαμόπουλος, Κατηφόρης, Μπομπότης (51' Μόσχος), Ρέτσος, Γιαλεδάκης, Χρήστου, Σταυρόπουλος, Φλώκος (80'+1 Μπόλης), Πάνος, Κουτσογούλας, Ποιμενίδης (72' Μάνδρος).

Ατρόμητος Κ15: Παπαϊωάνου, Μπίμπα, Παναγιώτου (69' Αρβανίτης), Τζίνι, Καρδάμης, Τσιάβος, Ανταλής (56' Πατσατζόγλου), Κουτουλάκος (73' Καλαμάτας), Τσαντίλας (78' Μητρόπουλος), Ζαρκάλης, Αγκούσι (61' Μούτσης).

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ15 - Ατρόμητος Κ15 Live

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ15 - Ατρόμητος Κ15 Live

Την ομάδα του Περιστερίου αντιμετωπίζει ο Θρύλος στο Ρέντη για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ Κ15. Live στις 12:00 στο gavros.gr.