Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον τελικό για την 3η σερί κούπα οι Έφηβοι του Θρύλου!

Στον τελικό για την 3η σερί κούπα οι Έφηβοι του Θρύλου!
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 - 18:54

Μάγκικα και Πειραιώτικα στον τελικό του Final-4 που διεξάγεται στο Αγρίνιο για ακόμη μία χρονιά οι Έφηβοι του Ολυμπιακού.

Η Κ17 των «ερυθρόλευκων» στον ημιτελικό του πρωταθλήματος επικράτησε εύκολα με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, Γούλας στο 20' και Σουρλής στο 26' τα δύο γκολ των Πειραιωτών στην αναμέτρηση, και πήρε έτσι την πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης. Εκεί την Μεγάλη Πέμπτη (25/04) ο Θρύλος στις 13:00 θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, ο οποίος προκρίθηκε επίσης με 2-0 κόντρα στον ΠΑΟ στον άλλο ημιτελικό του πρωταθλήματος, με στόχο την κατάκτηση για 3η σερί χρονιά του τίτλου του πρωταθλήματος.

«Καθάρισε» από το πρώτο μέρος την πρόκριση στον τελικό

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη μπήκε δυνατά και αποφασισμένα στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να πάρει το προβάδισμα και να βάλει γερές βάσεις για τη νίκη-πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Κάτι το οποίο οι «ερυθρόλευκοι» εν τέλει κατάφεραν, παίρνοντας από νωρίς το προβάδισμα στην αναμέτρηση με τον Θωμά Γούλα στο 20' να σκοράρει για το 1-0 υπέρ των Πειραιωτών. Ο αρχηγός των Εφήβων του Ολυμπιακού αν και αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, πήρε το ριμπάουντ και από κοντά «έγραψε» το 1-0. Ο Θρύλος συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 26' ο Βασίλης Σουρλής έκανε το 2-0 με ωραίο πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή των Ηπειρωτών, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Έριξε ταχύτητα και κράτησε δυνάμεις ενόψει τελικού

Στην επανάληψη οι Πειραιώτες διαχειρίστηκαν άψογα το υπέρ τους προβάδισμα, κράτησαν το σκορ και πήραν έτσι την πολυπόθητη πρόκριση για τον τελικό του πρωταθλήματος. Μάλιστα, οι παίκτες του Δημήτρη Μαυρογενίδη είχαν ευκαιρίες και για άλλα τέρματα στην αναμέτρηση, με το 2-0, ωστόσο, να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή του αγώνα.

Μεγάλη πρόκριση, μία ακόμη, για τους Έφηβους του Ολυμπιακού, οι οποίοι έχουν την Μεγάλη Πέμπτη (25/04) την ευκαιρία να προσθέσουν ακόμη μία κούπα, την τρίτη συνεχόμενη στο παλμαρέ του συλλόγου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Μαυρογενίδης): Τζολάκης, Τσαβός, Κεραμίδας, Ασλανίδης, Κατσογιάννης, Γούλας, Κατσαβάκης, Σαπουτζής, Σουρλής, Ντότης, Αρσενίδης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Νίκος Μπαδήμας): Βακαλόπουλος, Μάκης, Πόγιας, Ντούκας, Ντόντης, Παππάς, Κλεισούρας, Γροσδάνης, Δημητρέλλος, Ζωνιός, Λώλης.

Διαβάστε επίσης

«Λάμπει» ο Σουρλής!

«Λάμπει» ο Σουρλής!

Ο 16χρονος ταλαντούχος μεσοεπιθετικός ήταν εκ των πρωταγωνιστών της νίκης-πρόκρισης της Κ17 του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα στον τελικό του Final-4 των Εφήβων, συνεχίζοντας τις εξαιρετικές του εμφανίσεις που πραγματοποιεί από το ξεκίνημα της σεζόν.