Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Λάμπει» ο Σουρλής!

«Λάμπει» ο Σουρλής!
Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 - 01:10

Σε ακόμη έναν τελικό Final-4 η Κ17 του Ολυμπιακού, η οποία θα αντιμετωπίσει την Μεγάλη Πέμπτη (25/04) τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο στον τελικό του πρωταθλήματος.

Οι Έφηβοι των Πειραιωτών πέρασαν το πρώτο εμπόδιο για την κατάκτηση του τρίτου σερί τροπαίου, επικρατώντας με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ένας από τους πρωταγωνιστές της νίκης-πρόκρισης των «ερυθρόλευκων» ήταν αδιαμφισβήτητα ο Βασίλης Σουρλής. Ο μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών έκανε το 2-0 με πολύ ωραίο πλασέ στο 26’ της αναμέτρησης «κλειδώνοντας» ουσιαστικά την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος.

Ο Σουρλής συνεχίζει να εντυπωσιάζει τη φετινή σεζόν με το γκολ του κόντρα στους Ηπειρώτες να είναι το 18ο του για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Πιο συγκεκριμένα, ο 16χρονος έχει σημειώσει 12 γκολ με την Κ17 των Πειραιωτών, ενώ 6 τέρματα έχει σκοράρει με την Κ19 των «ερυθρόλευκων».

Ένας αριθμός εντυπωσιακός που δείχνει την τρομερή δουλειά που πραγματοποιεί τη φετινή σεζόν, η οποία έχει κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο του Ρικάρντο Πέρες, ο οποίος τον πήρε στην ομάδα του στο τελευταίο διάστημα του πρωταθλήματος Νέων, όσο και από τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει σχηματίσει επίσης πολύ καλή άποψη για τις δυνατότητες και το ταλέντο του νεαρού άσου του Ολυμπιακού.

Φυσικά, ακόμη χρειάζεται πολλή και σκληρή δουλειά, προκειμένου να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και να πετύχει τους στόχους του. Με τον πρώτο από αυτούς να είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος την Μεγάλη Πέμπτη, επισφραγίζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εξαιρετική του φετινή παρουσία.

Διαβάστε επίσης