Ντουντούκα
Και τώρα το μυαλό μόνο στην Τούμπα...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

7 χρόνια Σχολή Θεσσαλονίκης!

7 χρόνια Σχολή Θεσσαλονίκης!
Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019 - 20:01

Μία από τις δυνατές Σχολές του Ολυμπιακού στην Ελλάδα είναι αυτή της Θεσσαλονίκης. Η συγκεκριμένη Σχολή μπαίνει φέτος στον 7ο χρόνο λειτουργία της και το κάνει με πανηγυρικό τρόπο, έχοντας στις τάξεις της περισσότερα από 120 παιδιά!

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Με περισσότερα από 120 παιδιά, συνεχείς συμμετοχές σε τουρνουά ακόμα και εκτός πόλης, και τέσσερα πρωταθλήματα ΕΠΣ στα έξι πρώτα χρόνια λειτουργίας της, η Σχολή της Θεσσαλονίκης αποτελεί σπουδαίο κομμάτι του δικτύου της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ οικογένειας.

Τα αποτελέσματα από τη σκληρή και μεθοδική δουλειά των ανθρώπων που τη στελεχώνουν αλλά και των παιδιών που βρίσκονται στους κόλπους της, έχουν ξεκινήσει να φαίνονται τα τελευταία χρόνια, αφού ποδοσφαιριστές όπως οι Δημήτρης Τσιπούρας και Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος, στελεχώνουν επαγγελματικές ομάδες.

Ως φυσική συνέχεια της συνεχούς ανάπτυξης της Σχολής και με στόχο οι νεαροί ποδοσφαιριστές να παραμένουν στις τάξεις του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και μετά την ενηλικίωσή τους, ιδρύονται συνεχώς αθλητικά σωματεία, με κορωνίδα την πρόσφατη δημιουργία ανδρικού τμήματος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Θεσσαλονίκης!

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση Εγκατάστασης/ονομασία: Πανεπιστημιούπολη Θέρμης, 14οχλμ. Θεσσαλονίκης-Θέρμης, Λεωφόρος Χαριλάου- Θέρμης (Περιοχή ΝΟΗΣΙΣ), Τ.Κ. 57001

Όνομα Υπευθύνου: Γιώργος Χοχλάκης

Κινητό τηλέφωνο: 6944268444

e-mail: [email protected]».

Διαβάστε επίσης

Πρεμιέρα και για την Κ19 του Θρύλου!

Πρεμιέρα και για την Κ19 του Θρύλου!

Οι Νέοι του Ολυμπιακού ξεκινούν και εκείνοι την Κυριακή (25/08) τη δική τους «μάχη» στο πρωτάθλημα, υποδεχόμενοι στο Ρέντη τον Αστέρα Τρίπολης.