Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «ερυθρόλευκη» συνάντηση με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ! (photo)

Η «ερυθρόλευκη» συνάντηση με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ! (photo)
Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021 - 19:27

Συνάντηση με τον προπονητή της Εθνικής Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ είχε ο Βασίλης Νάνος, Διευθυντής του Δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού. Η συνάντηση έγινε στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο του σεμιναρίου Youth Football knowledge της ECA.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον Ολυμπιακό: «Ο διευθυντής Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού, κ. Βασίλης Νάνος μαζί με τον προπονητή της εθνικής ομάδας του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ!

Ο κ. Νάνος βρέθηκε το διήμερο 26-27/10 στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο του σεμιναρίου Youth Football knowledge της ECA (European Club Association).

Σχετικά με τη διαδικασία εξέλιξης των νέων ποδοσφαιριστών που ήταν και το κύριο θέμα του σεμιναρίου, μίλησαν μεταξύ άλλων ο προπονητής της εθνικής ομάδας του Βελγίου και Τεχνικός Διευθυντής της βελγικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, αλλά και εκπρόσωποι των τμημάτων υποδομής των Ίντερ, Σπόρτινγκ, Άντερλεχτ.

Τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και το μεγαλύτερο δίκτυο σχολών ελληνικής ομάδας με 43 σχολές εντός Ελλάδας και 10 στο εξωτερικό, παραμένουν στην κορυφή με το να μη σταματούν να ενημερώνονται και να εξελίσσονται συνεχώς σε θέματα ποδοσφαιρικής τεχνογνωσίας και όχι μόνο».

Διαβάστε επίσης