Ντουντούκα
Εποχή Κορδόν στο Θρύλο, έρχονται και τα πιο ωραία...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία το Summer Camp του Ολυμπιακού που έγινε θεσμός

Μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία το Summer Camp του Ολυμπιακού που έγινε θεσμός
Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022 - 22:00

Μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία είχε και φέτος το Summer Camp του Ολυμπιακού που έγινε θεσμός. Για ένα ακόμη καλοκαίρι εκατοντάδες παιδιά έζησαν την εμπειρία του θεσμού του καλοκαιριού στο Summer Camp του Ολυμπιακού στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Μία εκδήλωση θεσμός σε επίπεδο ακαδημίας, η οποία πραγματοποιήθηκε για 21η πρώτη φορά!

Το Summer Camp ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 1 Ιουνίου με απόλυτη επιτυχία και 200 παιδιά έζησαν τη μεγάλη εμπειρία με προπονήσεις στους χώρους όπου βρίσκονται καθημερινά οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού.

Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου τα παιδιά βρέθηκαν για πρώτη φορά στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού και άρχισαν τις προπονήσεις. Όλα τα παιδιά ντύθηκαν στα ερυθρόλευκα και άρχισαν να μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου και παράλληλα έζησαν ανεπανάληπτες στιγμές, τις οποίες θα θυμούνται για όλη τους τη ζωή.

Μέσα σε αυτές τις ημέρες, οι νεαροί ποδοσφαιριστές έμαθαν πολλά από τους «ερυθρόλεκους» προπονητές, διασκέδασαν, έκαναν νέες φιλίες και πέρασαν μία εβδομάδα βάζοντας σημαντικές βάσεις για το δικό τους μέλλον.

Οι ρέκορντμαν συμμετοχών
Στο πλαίσιο των προπονήσεων, ο Ολυμπιακός βράβευσε τα παιδιά τα οποία έχουν λάβει μέρος τις περισσότερες φορές στα Summer Camps όλα αυτά τα χρόνια. Ο λόγος για τους Ιάσονα και Γιώργο Σταυρουλάκη, Έξαρχο Δημήτρη και Αναστάσιο – Νεκτάριο Δαλακούρα.

Ένα παγκόσμιο Summer Camp
Όπως κάθε χρόνο έτσι και αυτό το καλοκαίρι, στο Camp του Ολυμπιακού συμμετείχαν παιδιά απ’ όλο τον κόσμο! Χαρακτηριστικό είναι πως το «παρών» έδωσαν παιδιά από 14 διαφορετικά σημεία ξένων χωρών.

Πάθος για τον Θρύλο
Την τελευταία ημέρα του Summer Camp στο Ρέντη, τα παιδιά σχημάτισαν μία λέξη στο χορτάρι ενός εκ των γηπέδων των εγκαταστάσεων η οποία σημαίνει πολλά.

Η λέξη «πάθος» σχηματίστηκε από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, η οποία αποτελεί το μότο του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν 2022-23 και δείχνει το πάθος για τον Θρύλο, το πάθος του κόσμου για την αγαπημένη του ομάδα.

Έτσι όλα τα παιδιά έστειλαν το μήνυμά τους για το τέλος του φετινού Summer Camp στο Ρέντη και μία εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε σημεία του εξωτερικού! Όλη η ακαδημία του Ολυμπιακού και τα στελέχη του δικτύου των σχολών, πρόσφεραν τα πάντα στα παιδιά, έχοντας στο πλευρό τους καθημερινά τους προπονητές αλλά και τους Έλσα Πιτσάκη, Χρήστο Σολωμό, οι οποίοι φρόντισαν για τη σωστή εκπαίδευση των 200 παιδιών στο Ρέντη.

Διαβάστε επίσης