Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην τελική φάση οι Έφηβοι του Ολυμπιακού!

Στην τελική φάση οι Έφηβοι του Ολυμπιακού!
Δευτέρα, 15 Μαΐου 2023 - 16:04

Το εισιτήριο για την τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος εξασφάλισαν οι Έφηβοι του Ολυμπιακού. Μάλιστα, έγιναν το πέμπτο τμήμα της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας πόλο που θα βρεθεί φέτος σε τελική φάση.

Μετά τις Νέες Γυναίκες, τις Νεάνιδες, τις Κορασίδες και τους Παίδες, ήταν η σειρά της Κ17 των αγοριών να πανηγυρίσει την πρόκριση στις 12 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, περνώντας ως τρίτη από τον τρίτο όμιλο Αττικής, πραγματοποιώντας καλά παιχνίδια.

Σε ένα πολύ δυνατό αγωνιστικό τριήμερο, τα αγόρια του Ολυμπιακού αντιμετώπισαν ΓΣ Περιστερίου, ΑΝΟ Γλυφάδας, Πανιώνιο ΓΣΣ και Ηλιούπολη.

Οι Πειραιώτες πήραν τη νίκη με 11-9, στην πρεμιέρα, απέναντι στο Περιστέρι, ενώ το Σάββατο (13/5), επικράτησαν με 10-6 κόντρα στη Γλυφάδα, κάνοντας το «δύο στα δύο».

Την Κυριακή (14/5), οι «ερυθρόλευκοι» δεν τα κατάφεραν απέναντι σε Πανιώνιο (11-8) και Ηλιούπολη (11-5), ωστόσο αυτά τα αποτελέσματα είχαν αντίκτυπο μόνο στην τελική κατάταξη του ομίλου, με τους Έφηβους του Ολυμπιακού να παίρνουν την πρόκριση και να ανανεώνουν το «ραντεβού» τους για το τριήμερο (23-25/6) της τελικής φάσης.

Διαβάστε επίσης

Πάντος: «Τα παιδιά τα έδωσαν όλα»

Πάντος: «Τα παιδιά τα έδωσαν όλα»

Ο προπονητής της Κ15 του Ολυμπιακού, Τάσος Πάντος, είναι περήφανος για την προσπάθεια που έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» στον τελικό με τον ΠΑΟΚ.